Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Nem nézel ki rosszul, de nem vagy az esetem" Van ennél szánalmasabban burkolt szöveg arra, hogy csúnya vagy?
Nálam a plusz a jó belsőt jelenti.
#20 vagyok,nalam altalaban a kemia nincs meg reszemrol,amikor a plusz hianyarol beszelunk.
Mondjuk en ezt az esetemes szoveget nem hasznalom,de hidd el nem (feltetlen) csunyasagra ertik.
Ott van pl Dicaprio (amennyiben a csajai nem kamunők es Dicaprio nem homoszexuális),mind magas szoke vekony modellcsaj.Ha beprobalkozna nala egy duskeblu nagy kerek popsiju latin no,mondjuk Salma Hayek,akkor Dicaprio azt mondana h nem nezel ki rosszul de nem vagy az esetem,neki elhinned? Bocs mas pelda nem jutott eszembe ahol egy no tobb exen lathato h adott no kifejezetten csak egy tipusra bukik.De elofordul.Foleg tinilanyok koreben amikor meg az idealjaikhoz hasonlot keresnek.
Nekem hiába mondasz ilyen példákat, mert nekem nincsenek ilyen idióta ideáljaim, és sose fogom megérteni, hogy ez milyen. Lehet egy lány szőke, barna, kék szemű, zöld szemű, hosszú hajú, rövid hajú, fehér bőrű, barna bőrű...stb. Rohadtul nem számítanak ezek semmit. A belső a fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!