Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Nem nézel ki rosszul, de nem vagy az esetem" Van ennél szánalmasabban burkolt szöveg arra, hogy csúnya vagy?
Miért kell más értelmet keresni? Nekem általában az álompasinak, meg dögösnek, meg nem tudom milyen csillaghercegnek címkézett pasik egyszerűen nem jönnek be. És látom én a helyes pofiját, felfogom, hogy kivillan a száz gyönyörű foga meg minden, mégsem. Amúgy is egy ember nem ennyiből áll, hogy hogy néz ki. Ha a személyisége nem jön be, akkor így is úgy is bukta a dolog. A szánalmas inkább az, hogy, ha közlik veled őszintén, hogy miért nem szeretnének tőled semmit, akkor rosszindulatúan megbélyegzed őket, csak mert elutasítottak.
24l
Nem, ez abszolút nem azt jelenti, hogy csúnyának tartok valakit. (Ha annak tartanám, akkor nem mondanék olyat, hogy "nem nézel ki rosszul".)
Nekem pl. a mások által jópasinak mondott férfiak között is bőven akad olyan, aki nem az esetem. Például van egy gyerekkorból fakadó viszolygásom a szőkék iránt. Akkor minden szőke pasi ronda, csak mert nekem nem jönnek be????
Azon kívül a külső messze nem minden. Volt már, hogy randiztam egy férfival, aki külsőre még tetszett is, de a gesztusai, hanghordozása valahogy irritált. Nem tehetett róla: egy korábbi, másvalakivel kapcsolatos emlékemet indította be, és ezen képtelen voltam felülemelkedni, bárhogy is nézett ki. Hiába vonzott külsőre, képtelen voltam vonzódni hozzá.
És én is megkaptam már nőként a fenti mondatot. Mivel azonban 10-ből 7-8 pasi szerint csinos vagyok, nem szoktam összeomlani, ha valakinek nem vagyok az esete. Van ilyen. Nyilván aki mondjuk a szőke, filigrán nőkre bukik, az kevésbé tud értékelni egy bögyös-faros sötét hajú nőcit. Nincs ezzel semmi probléma: mivel nem tudok és nem is akarok szőke, filigrán lenni, ezért olyanok társaságát keresem, akik azt értékelik, amilyen én vagyok.
Nekem van egy bizonyos esetem, sötét haj, világos, főleg kék szem, és lehetne még ezt finomítani. Enyhén izmos, de nem az a nagyon kigyúrt, inkább szálkás, de pár kiló plusz is elmegy akár (meg minusz is, sovány pasi is tetszett már aki pluszban még szőke is volt). Köztük is többnyire a 6-8-asok, valahogy egy tökéletes pasival nem tudnék mit kezdeni, meg kb. el se hinném, hogy egy 6-7-es csaj mint én tényleg bejöhet neki. Nekem inkább az átlagnál picit helyesebb pasik jönnek be, akik kicsi karakteresebbek, és van bennük valami, ami megfog... Nem tudom ezt jobban elmondani. Persze van kivétel, szőke és vörös pasik is jöttek már be, sőt 2-3 barna szemű is (na ez tényleg ritka).
Ettől még elismerem, ha valaki helyes, nem fogom lerondázni azért, mert nekem nem jön be, nem az én esetem. Persze nem tartom kizártnak, hogy valaki azért mondja a fenti mondatot, hogy ne bántson meg, 1-2 alkalommal én is mondtam ezt ezért, de mégis 90%-ban szó szerint értem a fenti mondatot, 6 pluszos pasiknak, akik nem az eseteim, kicsit sem fognak meg.
Sőt, az exemnek is mondtam ezt, akivel évekig voltam együtt, szimplán azért, mert bár nagyon megfogott, és helyes, nem az a típus, akit nagy átlagban preferálok, sötétszőke, 5 és 15kg közt változó plusz súllyal (has tájékon főleg). Mégis beleszerettem, na bumm. Van ez így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!