Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összepakolt! Mit tehetek? 8éve vagyunk együtt3 iker gyermekünk van! Nem szeretném ha vége lenne!
A párommal nagyon összevesztünk mert ő lcd televiziót szeretne venni én meg nem mert pénz kidobás!
és én e helyett mondtam hogy menjünk nyáron kirándulni mauritiusra! Ő meg oda nem akar valahogy nem tudunk mostanába kiegyezni semmibe!Mit lehet tenni?
26éves nő párom 30
Szerintem más sem azért nézte kamunak a kérdésedet, mert "nem sokan veszekednek ilyeneken" :)), de a kérdés után már nem csodálkozom, hogy Te erre gondoltál...
Inkább azért, mert egy titkárnő ennyire nem ad a helyesírásra, stílusra, a hozzáállás nem egy felelősségteljes anyukára emlékeztet és a kérdés sem, de nem akarlak sértegetni, előttem úgyis olvashattad, ki mire gondolt.
első 12.33-as
most mondjátok meg.
Olyanért összepakolni, h tv-t vegyünk vagy nyaralni menjünk?
Ez fogdokihoz és titkárnőhöz való viselkedés?
Mások tényleg éheznek.
Különben nekem provokálásnak tűnik h Mauritius...stb...mintha nem lenne mindegy h hová mennek nyaralni....
Még mindig kételkedem, nem kamu-e, sosem lehet tudni! Egy orvosi egyetemet végzett apuka és egy minimum érettségivel rendelkező anyuka kapcsolata válságba érkezett, mert nem tudják eldönteni, hogy Mauritiusba nyaralni menjenek az idén vagy a plazmatévé legyen az első, mindketten túl későnek érzik a saját kívánságukat jövőre teljesíteni. Mindez úgy, hogy a 3 db 4 éves gyerekük nevelése után már sok-sok tapasztalaton átmentek. Mindenki tudja, hogy gyereket nevelni nem gyerekjáték, főleg egyszerre 3-at, és nem ilyesmi az ember legnagyobb gondja.
első 12.33-as
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!