Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összepakolt! Mit tehetek? 8éve vagyunk együtt3 iker gyermekünk van! Nem szeretném ha vége lenne!
A párommal nagyon összevesztünk mert ő lcd televiziót szeretne venni én meg nem mert pénz kidobás!
és én e helyett mondtam hogy menjünk nyáron kirándulni mauritiusra! Ő meg oda nem akar valahogy nem tudunk mostanába kiegyezni semmibe!Mit lehet tenni?
26éves nő párom 30
Nekem is kamunak tűnik a kérdés, mert:
Hány évesek a gyerekek, ki neveli őket közben? Ki viszi iskolába, oviba őket? Ki főz, háztartás, különórák/foglalkozásokra kiviszi őket, ki vigyáz rájuk és tanítja őket okos dolgokra? Hogyhogy van időtök mellette tévét nézni? És mi fontosabb neked: Mauritius vagy a gyerekeid+apja=család?
Á...szerintem ez kamu, és egy pasi írta, aki a nőket butának nézi, vagy egy álmodozó, buta kislány.
4évesek a gyerekek!
Oviba mikor ki viszi van amikor én van amikor párom!
Én fözök, kifőzne a férjem!
Van idő tvét nézni képzeld!
Ja és nem kamu mi értelme lenne kamuskodni vagy talán magadból indulsz ki!
Úgy mondják egyébként a köznyelvben, hogy fogorvos, nem úgy, hogy fogszakorvos. ha még pár sort írnál, több is kiderülne.
Mivel jobban élek az átlagnál, tudom, hogy akinél van 800 ezer FT tévére/nyaralásra, annál legkésőbb a következő éven (de inkább előbb) lesz a másikra is, ezért nehéz elképzelni, hogy nem kamu a kérdés.
első 12.33-as
Hát akkor meg vagyok döbbenve, ha ez tényleg nem kamu!! :-O
Nem ok nélkül merült fel ez másban is ám!!!
Igen, magamból indultam ki, mert nálunk a gyerekszám még kevesebb, és szerintem a gyerekeitek több figyelmet érdemelnének, mint a tévé vagy az utazás!
Szerinted 4 éves gyerekeket nem terhel meg egy mauritiusi repülőút, idegen környezet, időjárás-különbség vagy ezen is gondolkodtál? Ki figyeli az ő igényeiket?
És azon javasolnám még gondolkodni, amit előttem írtak, hogy vajon mindenkinek fele-fele beleszólása van a közös dolgokba, vagy kinek-kinek a keresete súlyában, legalább vitás kérdéseknél?
A legjobbakat mind az 5ötöknek!
első 12.33-as
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!