Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszik nektek a Rebeka név?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik nektek a Rebeka név? Ismertek Rebekákat? Ők milyenek? A kislányunk nevén gondolkodunk, és nem tudjuk, hogy Janka legyen vagy Rebeka.

Figyelt kérdés
2016. ápr. 24. 01:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Ismertem egy Rebekát a gimiben, kettővel alattam járt, jó fej lány volt, idővel a társaságunk tagja lett :) Kedveltem, értelmes volt, okos, humoros.

Bár ismeretlenül is azt mondanám, hogy inkább a Rebeka mint a Janka, mert ugyan egy Jankát sem ismerek, nekem határozottan a Jankó nevű népmesehős jutna eszembe róla, függetlenül attól, hogy az a fiú változata.

2016. ápr. 24. 10:18
 12/18 anonim ***** válasza:
Személy szerint nem ismerek Rebeka nevű lányt/nőt, de mint név jobban tetszik, mint a Janka.
2016. ápr. 24. 10:42
 13/18 anonim ***** válasza:

Ismerek Rebekákat, van ilyen is, olyan is, nem ettől függ, hogy maga a Rebeka név tetszik, szerintem szép.

A Janka viszont nekem nem tetszik.

2016. ápr. 24. 12:01
 14/18 anonim ***** válasza:

Nekem a Janka kifejezetten tetszik, különleges.

Nem ismerek egyiket sem, de a Rebekához valahogy csupa rossz tulajdonságot sikerül párosítani gondolatban. :)

2016. ápr. 24. 12:34
 15/18 Titusztitusz ***** válasza:
Akkor már én inkább választanám a Jankát...A Rebeka szörnyen hangzik szerintem...
2016. ápr. 24. 12:39
 16/18 anonim ***** válasza:

Egy kis cigány gyereket ismerek Rebekát. A beceneve Rebus, borzadály,de a Janka sem tetszik. Akkor inkább Rebeka nem becézve.

A mostani nevek szerintem szörnyűek.

2016. ápr. 24. 15:31
 17/18 anonim ***** válasza:

Nekem nem tetszik egyik név sem.

Van egy Rebeka nevű osztálytársam, nagyon aranyos lány, neki szerintem rossz belső tulajdonsága nincs is :D

2016. ápr. 24. 21:10
 18/18 anonim ***** válasza:

A sógornőmet és az egyik unokatestvéremet is Rebekának hívják. Mindketten orvostanhallgatók, nagyon jó egyéniséggel és belső tulajdonságokkal és kitartással megáldva, ráadásul mindketten nagyon szépek.

Szerintem a Rebeka ettől függetlenül is gyönyörű név :)

2016. aug. 19. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!