Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, volt hogy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, volt hogy olyan trauma ért, vagy késztetést éreztél, hogy nem dohányzó létedre rágyújts?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 23. 06:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
#9 mert ostoba vagy.
2016. ápr. 23. 10:10
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem, és nekem is fura, hogy hogy lehet késztetést érezni valami iránt, amit soha nem próbáltál. Viszont olyan volt, hogy eszembe jutott, hogy "hmm, ha dohányoznék, most tuti elszívnék egy szálat", de az sem késztetés jellegű volt, csak úgy illett volna a jelenetbe. :)
2016. ápr. 23. 10:57
 13/17 anonim ***** válasza:

Én úgy vagyok, hogy alapjáraton eszembe jutna rágyújtani max ha olyan közegbe vagyok egy buliba... (ez évi 1 max 2 alkalom)

Viszont van amikor annyira ideggörcs vagyok, hogy igen kell. De olyankor elmegy egy dobozzal is egy hét alatt. (kb. évi 2 ilyen alkalom szokott lenni)

2016. ápr. 23. 11:58
 14/17 anonim ***** válasza:

Velem volt ilyen, pedig sosem dohányoztam, ki sem próbáltam, gyerekkoromban mindenki dohányzott a környezetemben, utáltam is mindig. Mégis, életemben először akkor éreztem, hogy rágyújtanék, és jól is esne, mert megnyugodnék tőle, mikor tudtam, hogy a nagymamám hamarosan meghal, épp utoljára mentünk be hozzá a kórházba....

És azóta is voltak ilyen alkalmak, nem sok, de valamiért érzem, hogy levezetném valamennyire vele a feszültséget.

Sosem tettem meg, elmúlik az érzés.

N32

2016. ápr. 23. 13:15
 15/17 anonim ***** válasza:
Igen tegnap igazabol ritkan szoktam viszonylag de tegnap valahogy ugy ereztem h szuksegem van ra ezert kertem egy ferfitol.de amugy ha feszult vagyok akkor jo mert olyan boldognak erzem akkor magam.
2016. ápr. 23. 14:19
 16/17 anonim ***** válasza:
Ilyen nem fordulhat elő. Eszembe nem jutna rágyújtani.
2016. ápr. 23. 14:50
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem, sohasem jutna eszembe ilyesmi.
2016. ápr. 23. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!