Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lassan jönnek a forró nyári éjszakák. Olyankor sok lány fekszik bugyiban az ágyon, egész éjszaka pihegve, magán az izzadságcseppeket elsimogatva. Várjátok már ezeket a fülledt éjszakákat?
Mi a francért pihegnénk egész éjszaka?
Mellesleg nekem nincs légkondim, de ki szoktam nyitni az ablakot, és rögtön nem izzadok. Amúgy sem szokott cseppekben folyni az izzadtság. Bocs, de ez tényleg csak a te képzelgésed.
Visszagondolva az elmúlt évtizedekre, még soha nem fordult elő, hogy bugyiban izzadságcseppeket simogattam volna el magamon. Biztos velem van a gond...
Ha ruhátlanul, vagy bugyiban alszom, akkor a párommal vagyok és max. a szextől izzadok le - ilyenkor ő simogatja el rajtam az izzadságcseppeket. Ez viszont évszaktól független.
Micsoda költői leírás:DDD Megvan a következő Ady Endre.
Egyébként meg van légkondink, probléma megoldva.
Pizsamában aludni a legjobb, mint feszülös xarokban. Férfiként mondom, nyáron meg nyitni kell abakot estére és akkor lehül a levegő.
Klíma meg max városba tudom elképzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!