Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi tenne teged boldogga?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tenne teged boldogga?

Figyelt kérdés
Anyagi, maganeleti teren...meg ugy altalanossagban ertve eleted barmely teruletere:)
2016. ápr. 22. 22:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nem is tudom... Jó állásom van, jól keresek, az egyetemen jól teljesítek, sorra vannak eredményeim, mégsem tesz semmi boldoggá, mert a környezetemben, akiket barátaimnak hívtam, rendesen letiporták az önbizalmam.

Szóval én csak egy-két igaz barátot szeretnék, akikkel feldobhatjuk egymás napját és könnyebben átvészelnénk mindent. Utána meg egy párkapcsolat sem ártana, de előbb ki kéne lépni az uborkás üvegből, mert besavanyodtam.

21L

2016. ápr. 23. 08:53
 12/14 anonim ***** válasza:
arra, hogy reggelente ne bérrabszolga munkáért kelljen felkelnem és beutaznom olyan helyre amit utálok, hanem azért mert kialudtam magam.
2016. ápr. 23. 11:37
 13/14 anonim ***** válasza:

Most jelenleg van egy hölgy,aki úgy érzem lehetne az,akivel elképzelnék többet is az életben. De nagyon úgy néz ki,ő nem ezt akarja... :/

Ha vele sikerülne összejönni,na az lenne az igazi boldogság... :)

24/F

2016. ápr. 23. 11:56
 14/14 Titusztitusz ***** válasza:
Anyagi téren az, ha meg tudnék úgy élni hogy SOHASEM kellene dolgoznom, főleg "munkahelyen" nem, magánéleti téren pedig az volna az álmaim netovábbja, ha lehetne vagy 5-6 feleségem is egyszerre...(De persze csak úgy, hogy nem nekem kellene anyagi téren eltartanom őket...)Hm...
2016. ápr. 23. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!