Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha 3 dolgot megváltoztathatnál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 3 dolgot megváltoztathatnál a párodban, mik lennének azok?

Figyelt kérdés

Külső vagy belső tulajdonság, vagy adottság, mindegy.

Tudom hogy mindenkinek a szerelme úgy TÖKÉLETES ahogy van, de talán mindenki tud 3 apróbb-nagyobb dolgot mondani :)

2016. ápr. 22. 13:08
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
1. Végleg 2. Térjen 3. észhez!
2016. ápr. 22. 15:20
 12/24 anonim ***** válasza:

Picit lehetne rendszeretőbb.

Más nincs.

2016. ápr. 22. 15:22
 13/24 anonim ***** válasza:

1. Lehetne spontánabb.(Az élet minden területén.)

2. Lehetne merészebb, vágyhatna új, izgalmas dolgokra/ helyzetekre.

3. Lehetne kicsit pörgősebb, kevésbé "leülős".

2016. ápr. 22. 15:26
 14/24 ~OnLány~ ***** válasza:

-Kicsit fogyhatna,odafigyelhetne az alakjára.

-Lehetne rendszeretőbb is.

3. nincs,minden más rendben van vele.

Mégis.. -Kevesebbet káromkodhatna,mert nagyon idegesítő.

2016. ápr. 22. 15:43
 15/24 anonim ***** válasza:

Lehetne:

1. Odafigyelőbb

2. Rendszeretőbb

3. Kevésbé beképzelt

2016. ápr. 22. 15:45
 16/24 anonim ***** válasza:

- kevésbé sértődékeny

- komoly beszélgetések akár a jövőnkről, akár az aktuális problémákról (jelenleg makacsul bedurcizik és lehetetlen vele beszélni)

- legyen önbizalma

Én 20/l, ő 20/f

2016. ápr. 22. 15:53
 17/24 anonim ***** válasza:

1. Néha kicsit önző tud lenni velem szemben, ezen változtatnék.

2. Túl pesszimista.

3. Munkakereséshez való hozzáállásán is változtatnék (jaj, én oda nem akarok menni dolgozni, nem lenne kedvem hülye emberekkel beszélni telefonon... de közben x ezret meg szeretne keresni... én sem szeretek hülye emberekkel fecsegni telefonon, mégis megteszem a munkahelyemen, mert álommunka nincs, és ezért fizetnek meg úgy, ahogyan)

26N

2016. ápr. 22. 15:53
 18/24 anonim ***** válasza:

-Fogyjon le, nagyon elhagyta magát, ha már én odafigyelek arra,hogy vonzó legyek számára,ne hízzak el,ő is fogyjon le . MErt 3 éve még nem volt rajta 15-20kiló felesleg.

-Picit legyen tájékozottabb a természettudományok felől,és ne zárkózzon el ha ilyesmikről szeretnék vele beszélgetni

-és ne utálja az egyik cicámat,mert anniyra megutálta,hogy már bántja, emiatt kiegyensúlyozatlan lett a macskám és minden új emebrtől fél,hála a barátomnak. Változtasson rajta, "békülenek ki" :(

-(tudom ez már a negyedik) de ne legyen annyira makacs és türelmetlen velem.

2016. ápr. 22. 16:12
 19/24 anonim ***** válasza:

1. Ne féltékenykedjen annyit

2. Kommunikáció - néha napokig dédelget 1-1 sérelmet, alig tudom kihúzni belőle

Ennyi.

25/L

2016. ápr. 22. 16:21
 20/24 anonim ***** válasza:

- legyen gyorsabb (sokszor elkésünk miatta, mert a cipőjét felvenni is bele telik 10 percbe...)

- ne mocorogjon annyit (nem hiperaktív, de állandóan zizeg, nem bír megülni mozdulatlanul)

- beszéljen többet (mindent úgy kell belőle kihúzni: mi volt a munkahelyen, milyen napja volt, stb.)

2016. ápr. 22. 16:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!