Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Érdemes a lány képébe vágni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes a lány képébe vágni, hogy akartam tőle valami az utolsó utáni szó jogán?

Figyelt kérdés

tehát, kinéztem egy lányt komoly szándékkal. De nemigen akart észrevenni, éreztem hogy elhúzódik tőlem, másokkal mosolyog, nekem meg a szemembe se néz, ez ment pár héti. Megúntam, úgyis innentől nem találkozok azzal a társasággal, igy kiraktam facebook-ról a szűrét.

Nemrég beirt, hogy miért töröltem, mi a baj. Igazából kedvem is lenne - meg nemis a képébe vágnom ezt:

"igen, mert komolyabban meg akartalak volna ismerni, de láttam hogy igazából szarsz rám, ezért csináltam"

2016. ápr. 20. 22:05
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Az egy dolog, ha te kinézed a csajt, de ba.m.eg, ez nem úgy megy hogy gondolati úton bevonzod.

Arra nem voltál képes, hogy odamenj, megkérdezd isztok-e valamit, vagy elhívd egy kávéra... de azért itt vered magad, hogy mekkora gö.rény, hogy elutasított. Mi a fa.s.zt vártál, ha látja a szemedben a vágyódást, majd megy és randira hív?!

Lehet hogy a többi srácnak csak annyi volt az előnye veled szemben, hogy mertek odamenni és meg is szólaltak.

Egyáltalán eljutottál legalább odáig, hogy rámosolyogj és köszönj neki?!

Mert bármilyen hihetetlen bas.zki, azt ÉSZREVETTE, hogy törölted!!!

Tudod, én nem szoktam az ilyen észrevenni, főleg ha valakit le se s.zarok.

Egy hülye hisztis kisfiú vagy, aki megszokta az oviban, hogy nem a győzelem hanem a részvét a fontos, és mindenki kap egy nyalókát aki indul a sorversenyen.

Ezek szerint te úgy gondolod, ha van barátnőd, és a csajt kinézi magának valami idegen csóka, akkor az úgy korrekt, ha csajod rácuppan farkára. Elvégre mekkora büdös gyökér bu.nkó ribi lenne, ha nem tenné...

Na, most nagyjából ez a helyzet. Az mindegy, egy nő miért mond nemet (nem jössz be vagy pasija van), a nem az nem.

De te még eddig se jutottál el, csak úgy gondoltad hogy lehetne köztetek valami, a nő meg lesz szíves innentől a barátnődnek tekinteni magát.

Á, hagyjuk, akkor farok vagy, hogy fel se fogod....

Ha kell egy jótanács, írd neki ezt, de ha lehet szó szerint másold ki, el ne cses.zd!

"Szia! Ne haragudj, észre se vettem, véletlen volt. Egy ideje xarakszik a telefonom, és nem mindig azt csinálja, amit én szeretnék.

De örülök, hogy számon tartod, hogy barátok vagyunk. :)

És nagyon örülnék annak, ha mondjuk egyszer beülnék egy kávéra valahová. Mit csinálsz szombaton?"

2016. ápr. 21. 08:28
 22/26 anonim ***** válasza:

Azt megteheted, hogy törlöd az ismerőseid közül, de vádaskodni,megjegyzéseket tenni egy még ki sem alakult kapcsolatra, az egy kicsit sok szerintem.

A helyzet az, hogy megsértődtél azon, hogy nem viszonozza a közeledésedet, ha nem vagy kíváncsi rá többet az teljesen érthető, majd lesz másik. A lényeg az, hogy egy visszautasítást nem kell személyes sértésnek venni, ha akar valamit majd úgy is jelentkezik, Te pedig eldöntöd, hogy akarsz-e még vele foglalkozni.

38F

2016. ápr. 21. 09:55
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Miért kéne elszámolással tartoznia neked, mikor még egy "szia, lenne kedeved...?" - mondatot sem szántál rá?

Az, hogy te kinézed, egy dolog, és az, hogy Ő IS akarja-e, meg egy másik (egyébként néma gyereknek anyíja sem érti a szavát).

Más: a legtöbb ember frászt kap, ha a másik CSAK nézi, stíröli, de odamenni már nem képes. Én legalábbis rövid úton leépítem az ilyet, mert ki tudja, milyen pszichopata az illető - kb. mint te.

2016. ápr. 21. 10:01
 24/26 A kérdező kommentje:

miért élnek itt egyesek abban a tévhitben, hogy csak oda kell menni, megszólitani egy jéghideg lányt, és akkor csoda történik?

vannak, akik alapból kedvesebbek velem, mint mások. Ez a lány nem ilyen volt. Nem mosolygott, nem kereste a szemkontaktot, az ilyenre mit lehet csinálni? Ez olyan, mintha egy pasi folyton telózna a metrón, hiába nézne ki a lány, a pasi fől nem néz, igy esélytelen... vagy szerintetek csak úgy megy, hogy odamegyek ilyen előzményekkel, és akkor csak úgy megnyilik?

nyugodtan lehet pszihónak nevezni, mintha ti nők nem akadntok ki, hogy valaki semmibe vesz. Ja, hogy ha ti akadtok ki, akkor nem ti vagytok a dacos kisgyerekek, hanem a pasi a hülye? Bocsánat...

2016. ápr. 21. 17:35
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

Mint egy óvodás. Leírom, mert látom nem érted (bár ez alapján az értelmi képességeid is versenyre kelhetnének egy tengeri uborkával)

- Ha akarsz valamit egy nőtől azt nem telepátiával kell megoldani. Bármilyen hihetetlen a szád az evésen kívül másra is használható, pl. kommunikációra. Nem gondoltad volna mi?

- Hacsak a csaj nem gondolatolvasó, fogalma sincs róla, hogy te "kinézted". Ergo nem tartozik neked semmivel.

- Te betojtál, inkább elmentél sebetnyalogatni és a csajt hibáztatod amiért nem találta ki a gondolatod, és amiért te nem keltetted fel a figyelmét. Micsoda bűn...

- Itt besértődsz, hisztizel mint egy gyerek, majd Karinthy-t megszégyenítő módon magyarázod a "bizonyítványt" aka. a hülyeséged.

Senki nem mondta, hogy ez könnyű, de nagyban javítja az esélyeidet ha választottad legalább tudja, hogy egyáltalán tetszik neked. A lényegen meg nem változtat ha próbálod a nőket szidni, meg visszatámadni, hogy ők hogy viselnék ezt. Szimplán terelsz ami amellett, hogy hülyeség még gyáva húzás is. Mi köze a te ügyedhez? Semmi. Hovatovább még a pasi válaszolók többsége is hülyeségnek tartja a vádaskodásod. Egy toporzékoló kisfiú vagy akit padlóra küldütt a tény, hogy nem jön ne valakinek. Szerintem jól járt a csaj. Ha egy türelmetlen kisgyerek kell majd neki szül egyet.

2016. ápr. 21. 18:24
 26/26 anonim ***** válasza:

Ha odamentél volna hozzá, legalább esélyt adtál volna magadnak, hogy legalább beszélgessetek, de így még ez sem volt meg, és feltételezem, hogy a lány nem gondolatolvasó. Szóval semmi okod kiakadni rá.

Nekem is van valaki az életemben, akivel nagyon jól el tudnám képzelni az életemet, és ismeretségünk elején elvesztem a tömegben. Csak veled ellentétben én nem maradtam néma, még ha butaságot is mondtam vagy csináltam vagy bátortalanabb voltam, hiszen sokadszorra kerültem új környezetbe, új emberek közé, új társaságba, ahol újra fel kellett építenem magam rengeteg megpróbáltatás után, és újra talpraállni és hátha most sikerül alapon elérni, hogy ez a hely tartós maradjon. Ha nem találtad volna ki eddig, munkahelyről van szó. Szóval valaki szimpatikusabbá vált, aztán beszélni kezdtem vele, először csak munkával kapcsolatban. Most már ő jön hozzám. Igaz, nem jöttünk össze, másfelé kanyarodott az életünk (legalábbis eddig), de ha kuka maradok, semmi okom nem lenne hibáztatni őt vagy bárkit azért, ha továbbra is láthatatlan maradtam volna.

2016. ápr. 21. 21:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!