Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes a lány képébe vágni, hogy akartam tőle valami az utolsó utáni szó jogán?
tehát, kinéztem egy lányt komoly szándékkal. De nemigen akart észrevenni, éreztem hogy elhúzódik tőlem, másokkal mosolyog, nekem meg a szemembe se néz, ez ment pár héti. Megúntam, úgyis innentől nem találkozok azzal a társasággal, igy kiraktam facebook-ról a szűrét.
Nemrég beirt, hogy miért töröltem, mi a baj. Igazából kedvem is lenne - meg nemis a képébe vágnom ezt:
"igen, mert komolyabban meg akartalak volna ismerni, de láttam hogy igazából szarsz rám, ezért csináltam"

Kicsit erős, de szerintem nem gáz, legalább őszinte. És ezt nőként mondom.
Viszont azért abban is igazuk van a többieknek, hogy nem ártott volna kicsit jobban a tudtára adnod (élőben), hogy szeretnéd őt megismerni, mert így simán lehet, hogy csak félreértetted őt.

Ugyan,hagyd a fenébe,ne reagáld ennyire túl.Higgadj le.
Ez van,nem tudsz minden lánynak tetszeni és megfelelni,ezt el kell fogadnod.

Szánalmas.
Elmondhatod ezt másképpen is,de az is lehet,hogy még lett is volna esélyed,csak nem voltál elég konkrét.
egyrészt, nem én megyek oda hozzá, hogy akkor "ba.zd meg", ő kérdezte meg, és erre reagálnék rá.
Másrész, akik szerint "mégis lett volna esély", összefoglalom ismét: "éreztem hogy elhúzódik tőlem, másokkal mosolyog, nekem meg a szemembe se néz, elment mellettem, rám se nézett".
Biztos lett volna esélyem, csak egy rózsa kellett volna hozzá...

Ööö lehet az én értelmi képességeimmel van a baj, de én azt látom, hogy a kérdező azon sértődött meg, hogy a csaj nem nyitott felé...
Ha így van, ritka nagy farok vagy kérdező. Egy független nő arra mosolyog akire akar, nem tartozik neked az idejével, akkor meg pláne nem ha nem is kezdeményeztél nála. És képes lennél ezért szemrehányó üzenetet küldeni? A csaj kb azt se tudná honnan jött. Meghátráltál mielőtt elkezdted volna és őt szidod le emiatt. Hát te nem vagy normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!