Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tini párkapcsolatok témába miért vannak sokkal normálisabb lányok mint itt a Felnőtt párkapcsolatokba?
Nem egészen értem hogy jön ide a Bibliai teremtéstörténet. Kicsit erős arra hivatkozni.
Emellett miben nyilvánul meg hogy "normálisabbak"? Mostanában ritkán megyek a tini kategóriába olvasgatni de elég bagatel problémáik tudnak lenni (na nem mintha itt nem lenne épp elég ilyen) nem igazán látok olyan kérdéseket mint amiken itt a vita megy így hogyan is derülhetne ki hogy normálisabbak? Emellett nem igen szoktam provokatív kérdéseket látni ott míg itt minden nap van legalább 5-6 ilyen. és általában ezek alatt ugranak egymásnak a válaszolók. Az értelmes kérdésekre itt is értelmes válaszok szoktak érkezni szerintem.
teremtéstörténettel érvelni...
ha le is ordítják a férfiakat, annak is az a sok provokáló kérdés az oka, amit nap mint nap kiraknak egyesek, hogy aztán alatta szapulják a nőket. úgy tűnik valahogy már kialakult bennük ez a védekező mechanizmus.
mondjuk számomra meglepő, hogy képesek egyes nők megpróbálni meggyőzni századszorra is itt néhány fogyatékost. akadnak bőven akik normálisan válaszolnak, csak minek?
tini párkapcsolatok kategóriában aztán igazán komoly témákat vitatnak meg nap mint nap. kb ilyen kaliberű, hogy az iskola folyosóján nézett egy fiú, vajon mit jelenthet ez? igazán összehasonlítható a kettő. mondjuk már a felnőtt párkapcsolatok kategória is egy vicc.
ennyi erővel nők is mondhatnák, hogy a tini párkapcsolatok témában mennyivel normálisabbak a fiúk. nem azt hajtogatják erőszakosan állandóan, hogy minden nőnek csak a pénz kell ésatöbbi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!