Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hölgyeim, mit szólnátok hozzá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyeim, mit szólnátok hozzá ha lenne egy személyi szolgátok?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 19. 18:32
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
83%

Nem érdekelnek az ilyen fétis-bu zi egyedek. Nincs szükségem szolgára, sem szolga lelkű csatlósokra.

Az én párom igazi férfi és egyenrangúak vagyunk a kapcsolatunkban.

2016. ápr. 19. 18:35
 2/27 anonim ***** válasza:
100%

Csak nők vannak játékban ?

Én tudnálak mire használni, például: főzni, vásárolni, mosni és még sorolhatnám...

2016. ápr. 19. 18:36
 3/27 A kérdező kommentje:

Csak nők igen!

Amúgy kedves 1-es aki nőkkel szemben tiszteledtudó és alázatos az nem egyenlő a b-u-z-i-v-a-l!

Fogalomzavaros vagy

2016. ápr. 19. 18:39
 4/27 anonim ***** válasza:
100%

Ennek mi köze a felnőtt párkapcsolathoz?

Ha szolgám lenne, akkor dolgoztatnám, nem lenne hozzá párkapcsolatilag közöm, mert arra ott a férjem.

2016. ápr. 19. 18:43
 5/27 anonim ***** válasza:
41%
Szánalmas vagy. Egy nő sem fog egy szolgával összejönni. Ha nem tudnak egy férfire férfiként tekinteni akkor nem fognak veled semmit se csinálni... Max beszedhetsz egy extrém rosszidulatú elnyomó nőt aki tényleg szolgaként kezel majd, ami neked nem lesz jó. Szex meg főleg nem lesz, cuckold viszont annál több.
2016. ápr. 19. 18:46
 6/27 A kérdező kommentje:

4-es igen,pont erröl van szó a szolga dolgozik neked,a pároddal ugyanúgy menne minden! Ennyi

Külföldön ez működik

2016. ápr. 19. 18:47
 7/27 A kérdező kommentje:

5-ös köszi, a kérdés nőknek szólt!

Szerintem nem érted a kérdés lényegét!!!!!

2016. ápr. 19. 18:49
 8/27 anonim ***** válasza:
81%

Nem kellene nekem személyi szolga, mosni, főzni, vasalni, takarítani én is tudok. Ha lenne is valaki aki megcsinálná ezeket, akkor az egy házvezetőnő lenne és nem egy pasi.

Még mit nem? Hogy összemossa a fehéret a színessel, meg kiégesse az ingeket, vagy poros maradjon minden? Ó, köszönöm nem! 23L

2016. ápr. 19. 18:53
 9/27 A kérdező kommentje:
-)
2016. ápr. 19. 18:54
 10/27 anonim ***** válasza:
61%
Atyagatya... Akkor asszem én vagyok az egyetlen,akinek ez bejönne. Hmm...
2016. ápr. 19. 18:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!