Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viseled, ha a paroddal kikezdenek?
Felbosszant, vagy nevetsz rajta?
A minap meselte a parom, hogy a buszon flortolni kezdett vele egy csinos lany, feltunoen a melleivel kacerkodott. Mielott leszallt, a parom leszolitotta ugymond:
-Szep melleid vannak!
-Koszi-koszi...
-Tartsd meg oket a baratodnak!
Nevettem rajta, de azert valahol nem esett valami jol...
28N
Ha olyan a helyzet, mint amit leírtál, akkor jót nevetek, és büszke lennék páromra.
Ellenben, ha a jelenlétemben valaki kikezdene párommal, és ő nem rázná le időben, nem kizárt, hogy vagy megtépném a csajt, vagy, ha van annyi lélekjelenlétem, egyszerűen otthagyom az egészet a francba.
Szerintem undorító és pofátlan dolog úgy kikezdeni valakivel, ha ott van mellette a párja. Ha nem tud róla az ember, akkor persze, más a szitu, mindenkivel megeshet ilyesmi, hiszen senkinek sincs a homlokára írva, hogy kapcsolatban van. Ilyen esetekben nem foglalkoznék a dologgal.
Ha előttem történne, akkor megvárnám, hogy a párom milyen válaszreakciót ad.
De ha így történik, hogy én nem vagyok ott, és az én párom is Férfiként viselkedik, akkor nagyon büszke lennék rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!