Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy viseled, ha a paroddal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy viseled, ha a paroddal kikezdenek?

Figyelt kérdés

Felbosszant, vagy nevetsz rajta?

A minap meselte a parom, hogy a buszon flortolni kezdett vele egy csinos lany, feltunoen a melleivel kacerkodott. Mielott leszallt, a parom leszolitotta ugymond:

-Szep melleid vannak!

-Koszi-koszi...

-Tartsd meg oket a baratodnak!

Nevettem rajta, de azert valahol nem esett valami jol...

28N

2016. ápr. 19. 09:58
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Nevetek. Persze ha megbízom az adott páromban. Volt akiben nem bíztam meg így voltak fenntartásaim, igazam is lett megcsalt.
2016. ápr. 19. 10:00
 2/16 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%

kivonom magam teljes mértékben a dologból.

Nem nevetek rajta, de nem is bosszant fel.

Igazából jól viselem. Olyan semlegesen.

2016. ápr. 19. 10:00
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert valaki ribnc, ne érezd magad rosszul. Főleg, ha a párod így rápirított. :D Örülj neki, hogy ilyen klassz barátod van, aki kellene más nőknek is, de te vagy a szerencsés, aki érdekli őt. :)
2016. ápr. 19. 10:02
 4/16 anonim ***** válasza:
71%

Ha ilyen frappáns visszautasítást adott a lánynak, akkor csak nevess rajta! :) Ez tényleg vicces és nagyon ötletes beszólás. Képzeld, h a lány arca mennyire éghetett.

Oké, akkor sem történt volna semmi gond, ha nem szól be neki, de egyértelműen a tudtára adta, h esélytelen nála próbálkozni.

Én múltkor arra buktam ki a páromra, h állítólag egy csajt már "leállított",h hagyja őt békén a dolgaival, mert minden kis aprósággal cseszegette, mielőtt velem összejött, ők azelőtt lefeküdtek egymással (nem tudni hányszor) de pár hete mikor jött haza munkából, akkor a vonaton az a lány is fent volt és írt neki sms-t, h üljön mellé, a párom azt írta rá, h "már mindegy" mert már helyet foglalt. Ezáltal nekem az jött le, h a barátom rohadtul nem küldte el a francba a kis piócát és kereken megmondtam neki, h mi zavar. Pici vita volt benne, h féltékeny vagyok, de végül elismerte h jogosan mert neki se esett volna jól... :)

2016. ápr. 19. 10:04
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem bátorítja, viccesnek találom. Ha csak némi ártatlan flörttel reagál, akkor még nem érdekel, ha annál több, akkor zavar. Volt már ilyenre példa, de barátom nem nagyon foglalkozott vele, csak láttam rajta, hogy jól esik neki. Mivel a lány nem érdekelte, így szóvá se tettem. Szerintem a lelke mélyén minden ember örül egy picit ha udvarolnak neki, és ezért még nem kell megkövezni. Csak tudni kell hol a határ.
2016. ápr. 19. 10:08
 6/16 anonim ***** válasza:

Együtt dolgozok a férjemmel, tavaly az egyik munkán akadtam ki, a csajszi előttem kezdett ki vele. Néztem nagy szemekkel, hogy wtf? Nekem nem is köszönt. :D

Én elég ideges voltam, de röhögtem rajta.

2016. ápr. 19. 10:42
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem igazán tolerálom, főleg ha úgy teszi ezt a csaj, hogy ott vagyok mellette én is, mondjuk egymás mellett ülünk a vonaton. Múltkor pont ez volt. Egymás kezét fogva ülünk, erre a csaj velünk átellenben kajak elkezd vele szemezni, mosolyog rá, én meg csak nézek, hogy wtf?! Aztán mikor a párom észrevette, adott egy csókot, és kinézett az ablakon.

A csajt nem értem ilyenkor, tulajdonképpen nem veszi észre magát, vagy azt hiszi, hogy annyira jó nő, hogy még így is megkapja?

2016. ápr. 19. 10:47
 8/16 anonim ***** válasza:

Szep melleid vannak? Wtf? Ezt most ugye csak vicc? Értem en, hogy a csajok panaszkodnak, hogy bunkók a férfiak, de azt nem hittem volna, hogy ilyen megtörténnek. En a lany helyében ugy elküldtem volna az anyjába. Most komolyan valaki igy flörtöl?

Meg ha párom van, eszembe sem jutna leszolitani egy idegen lányt beszélgetni a buszon.

Te aztán megutotted a főnyereményt..

31f

2016. ápr. 19. 10:54
 9/16 anonim ***** válasza:

8-as,

Nem ismerkedni szólította le, hanem kicsit odacsípni neki, hogy észrevegye magát. :) Ezt egy nagyon féltékeny természetű nőként mondom, engem az ilyen nem zavar. :D Ha bátorítja, az már inkább, de vagyok annyira jó emberismerő, hogy ilyennel ne is legyek kapcsolatban. :)

2016. ápr. 19. 11:17
 10/16 anonim ***** válasza:
Nevetek. Engem egyáltalán nem zavar, ha kikezdenek vele. Tudom, hogy bár hízeleg az egójának...egyébként magasról lesz.ar más nőket. Szóval nyugodtan. Én semmit nem vesztek. :D
2016. ápr. 19. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!