Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 éves fiú vagyok és a barátnőm 14 éves és terhes, büntetni fognak engem?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok és mikor a barátnőmmel megtudtuk hogy babát vár elhatároztuk hogy minden áron felneveljük, dolgozni fogok hogy eltartsam őket. De hogy ő 14 én 19... Büntetnek engem :S ?2010. ápr. 6. 19:24
11/43 anonim válasza:
előző vok,ha kiszüli a gyereket akkor börtönbe is csukhatnak kiskorú megrontása miatt, elég hülye egy törvény van sajnos..
12/43 anonim válasza:
ki nem szarja le, hogy büntetnek e?(amúgy fognak)
a társadalom meg fog vetni, és jogosan, te beteg állat
13/43 A kérdező kommentje:
:S
2010. ápr. 6. 19:37
14/43 anonim válasza:
JézusomO.O
Elég kamunak tűnik...
Én 14 vagyok(lány)és most belegondoltam,hogy ilyenkor gyerek:S.Szerintem inkább ne tartsátok meg.
15/43 anonim válasza:
Nem fognak megbüntetni. 14 felett nem.
16/43 anonim válasza:
14 felett csak akkor büntetnek meg, ha büntetőeljárás indul ellened, azaz feljelentenek a szülők, vagy a lány.
De szerintem sem kéne megtartanotok, nagyon sokat fogtok sírni és nem lesz boldog gyerekkora sem a gyermeknek, sem az anyjának, aki még szintén gyerek. :(
A legjobbakat kívánom nektek!
17/43 A kérdező kommentje:
Köszönjük
2010. ápr. 6. 19:51
18/43 anonim válasza:
én úgy tudom 14 éves korig liliomtiprás 16 éves korig kiskorú megrontása...vagy fordítva:D de szerintem ha a szülők nem jelentenek fel nem...max az apja agyonver de akkor meg te jelentheted fel őt xD...üdv.:Ákos
19/43 anonim válasza:
énis 14 vok és nem tom mit csinálnék
amúgy felelőségteljesebbnek kellett volna lennetek , ha nem a csajnak, de legalább neked 14 évesen
én úgy tom hogy 14 év felett nem lesz baj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!