Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 19 éves fiú vagyok és a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

19 éves fiú vagyok és a barátnőm 14 éves és terhes, büntetni fognak engem?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok és mikor a barátnőmmel megtudtuk hogy babát vár elhatároztuk hogy minden áron felneveljük, dolgozni fogok hogy eltartsam őket. De hogy ő 14 én 19... Büntetnek engem :S ?
2010. ápr. 6. 19:24
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:

ATTÓL FÜGG, HÁNY ÉVES VOLT, AMIKOR TEHERBE ESETT.

Ha 13 volt még csak, amikor terhes lett, akkor mehetsz börtönbe, igen.

2010. ápr. 6. 20:58
 22/43 A kérdező kommentje:
14 éves kora után esett teherbe .
2010. ápr. 6. 21:15
 23/43 anonim ***** válasza:

nem hinném, mert önszántából ment bele (gondolom és remélem...)

másrészt ami fontosabb, a baba élete, azt szerencsétlen gyereket nem csak baba korában kell ellátni, hanem később ha felnő, kaját kell neki venni, ruhát, játékot, iskoláztatás, orvosi ellátás, tankönyvek, ezt egy fizetésből nem lehet finanszírozni, vagy legalábbis nagyon nehezen, és sokszor nem is lehet szülői segítségre számítani ami nélkül képtelenség lesz megélnetek

harmadrészt, az a szerencsétlen lány még csak 14!!!!! éves, ha megszüli a gyereket lőttek a tanulmányainak, mert ezentúl csak esti tagozaton tanulhat tovább és nem csak hogy nehéz lesz tanulnia a gyerek állandó gondozása mellett (mert gondolom nem fogtok összeköltözni és te sem leszel otthon a nap 24 órájában a baba mellett), de még a társadalom is kiveti magából

szóval nagyon alaposan gondoljátok át, nem tudom hogy mikor történt meg a "baleset", de van rá 3 hónapotok, ha azt túllépitek már késő

2010. ápr. 6. 21:30
 24/43 A kérdező kommentje:
Igazából összeköltözünk. Tőzsdézek (mint munka) és így lehetőségem van mellette lenni ha szüksége lesz rám.
2010. ápr. 6. 21:33
 25/43 anonim ***** válasza:

19 évesen? persze...

mellesleg ezzel lehet bukni a legnagyobbat ;)

de ahogy látom nem olvastad el eléggé a válaszomat, mind a kettőnek elbasz.d az életét...

2010. ápr. 6. 21:36
 26/43 anonim ***** válasza:
100%

pff.. reméljük kamu.

ha nem, akkor arra válaszolj, hogy mikor történt... mert lehet, hogy tényleg az abortusz lenne a legjobb. igaza van a többieknek, ha megtartjátok, elbasztatok 3 boldog életet.

2010. ápr. 6. 22:10
 27/43 anonim ***** válasza:
22:10 szó szerint :D
2010. ápr. 6. 22:11
 28/43 anonim ***** válasza:
100%
ez durva.. elcseszted a saját, meg az ő életét is. gondolom, " kicsit betetted neki gumi nélkül, h lásd, h milyen érzés ", nos, remélem jóóó :DD
2010. ápr. 6. 22:45
 29/43 anonim ***** válasza:
GZ
2010. ápr. 7. 01:44
 30/43 anonim ***** válasza:
100%
Te pedofil állat! És nem csak pedofil, hanem béna is... Amúgy miből akarod felnevelni? Még érettségid sincs szerintem, akkor biztos a lábaid előtt fog heverni az összes munka. MIÉRT NEM TÖMTÉL INKÁBB CSIRKÉT??? :O xD
2010. ápr. 7. 14:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!