Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezzel leírja magát a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezzel leírja magát a férfiak előtt egy nő?

Figyelt kérdés

Van egy csaj...a párom szaktársa, és tipikusan az a fajta nő, aki mindenkire nyomul egy kis figyelemért cserébe.

Zömében srácok járnak a szakra, szinte mindenkinek van barátnője, de a csajt ez egy cseppet sem zavarja, ha gondol egyet éjjel elkezdi csörgetni a páromat telefonon meg ilyenek...eleinte bevallom féltékeny voltam rá, hisz én nem ismerem, és csak annyit láttam az egészből, hogy folyton a páromat próbálja megkörnyékezni.

Aztán idővel a többi srác is panaszkodni kezdett rá, hogy kellemetlen helyzetbe kerülnek miatta a barátnőik előtt.

A sztori ami miatt kiírtam a kérdésem a következő:

Elmentek egyik alkalommal többen srácok, meg ez a csaj is piázni. A vége az lett, hogy a csaj berúgott és elment wc-re. Onnan pedig nem jött ki záróráig. Akkor a srácok utána mentek, és úgy találtak rá a női wc-ben, hogy épp ült a wc-n és fosott, illetve az arcán folyt a hányás, majd üvöltözni kezdett, hogy frissen borotvált a pinám!

Nagy nehezen felrángatták onnan, az egyik srác nagyjából letörölgette róla a szart, a másik felöltöztette, a párom meg tartotta, hogy ne essen össze. A szállásig útközben egy csomószor hányt még.

A csaj ebből semmire nem emlékszik, és ugyanúgy viselkedik mint eddig, bár már senki nem figyel rá, és a társasága is mellőzve van elég rendesen...

Szerintetek normális ez a nő?

2016. ápr. 17. 22:51
 1/5 anonim ***** válasza:
61%

Szegény lány.

Biztos komoly lelki problémái vannak.

Megvethetitek, de inkább segítségre szorul.

2016. ápr. 17. 22:52
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Legalább jól néz ki? :D
2016. ápr. 17. 22:53
 3/5 anonim ***** válasza:

Na én az ilyen idióta, tapadós piócáktól tudok a falra mászni.. Aki pofátlanul nyomul mindenkire és rájuk akaszkodik. Ha az én baratomat hívta volna éjszaka, olyat kapott volna, hogy emlegetné egy ideig. Na nem verekedésre gondolok, csupán szavak, de néhány szóban is el lehet valakit küldeni melegebb éghajlatra. Nem az a baj, hogy vannak lány barátia a pasimnak és telefonál velük, hanem az, hogy tudom az illető egy p*icsa, aki nem tisztel se Istent, se embert.

Az olyan "lányokról" pedig, akikben tripla nulla tartás van és tényleg leisszák magukat a sárga földig, majd úgy kell őket összekaparni onnan.. Jobb ha nem formálok róluk véleményt. Szerintem férfinál is nagyon undorító mikor talaj részeg, na de egy nőnél meg pláne.

2016. ápr. 17. 22:58
 4/5 A kérdező kommentje:

1-es!

Megmondom őszintén, mivel én egyszer sem találkoztam vele, nem érzem úgy, hogy nekem ezt a nőt bármiben is segítenem kellene! Segítse a családja, meg a barátai (fb szerint vannak neki).

2-es!

Képek alapján arcra átlagos...elég magas és olyan zömök. (Nem kövér, inkább izmos) :)

3-as!

Engem is úgy kellett visszafogni, hogy ne osszam ki akkor, de a páromra való tekintettel, és, hogy ne tűnjek egy idegbajos féltékeny nőnek leálltam. Pofátlan fajta tényleg! Pl. Ő mindenkitől begyűjtötte a sulis jegyzeteket, de ha valakinek nem volt meg valami, akkor ő aztán tudod mikor segített...soha, senkinek!

2016. ápr. 17. 23:34
 5/5 anonim ***** válasza:

Akikkel volt, meg akiknek elterjesztették, őelőttük nyilván le lett járatva, bár inkább egy vicces sztori lesz belőle az ismeretlenek számára, akik hallját a történetet.

Szerintem nem normális. Nagyon szüksége van valamire, cikáznak az érzései, de ezeket nem ismeri fel, nem tud helyesen cselekedni. Túlgondolja a dolgokat, stresszel, depressziózik.

Cserébe elnyomja az érzéseit -> alkohol; Kompenzál, megfelelni-kitűnni akar, mást mutat, mint ami maga, álarcban él -> így próbál önbizalmat szerezni (nyilván ez hamis önbizalom lesz, ami sosem lesz az övé, hanem az álarcé).

...perze ez mind feltételezés

de ha így van, akkor valóban segítségre szorul. reméljük sikerül összeszedni magát idővel, és -önmagát megtalálva- értékes személye lesz a társadalomnak

2016. ápr. 18. 02:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!