Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Par nap mulva kell menstrualja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Par nap mulva kell menstrualjak. Ha megjon attol meg lehetek terhes?

Figyelt kérdés
A baratommal mar regota pettingelunk(8 honapja vagyunk egyutt)most vasarnap azonban lefekudtunk egymassal.Nem hasznaltunk ovszert de megszakitottuk mielott elvezett volna.Rovid ideig tartott es sperma biztos nem kerult belem viszont felek h esetleg jott elonedv ami tartalmazhat ondot,ha az belem kerult lehetek terhes?es ha most megjon a menzeszem akkor is van esely ra h esetleg az vagyok?.....kerlek segitsetek!!!
2010. ápr. 6. 17:33
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
ma 13:12. hallod te is nagyon okos lehetsz ha 4 evig merted megszakitassal...baromi ugyeske vagy:)...gratulalok es igy tovabb...ja es haggyad az olyanokat akiknek tanacsra van szukseguk mert ezen az oldalon senki nem kivancsi arra hogy leugassak...
2010. ápr. 8. 13:33
 22/33 anonim ***** válasza:
Hát mégsem sírtam itt, hogy vajon terhes leszek e?? Nemde? Minek teszl fel ilyen kérdést ha magad is tudod a választ rá bazz!!!?? Parázzál csak ezerrel, és ha most megtetted megfogod másoris szóval ne oktass ki Mester!!!
2010. ápr. 8. 13:42
 23/33 anonim ***** válasza:
Jaja. Tanácsot kaptál már eleget, de ahogy látom Te is tudod a választ! Gratulálok neked kislány! Több észt, kevesebb szexet!
2010. ápr. 8. 13:47
 24/33 A kérdező kommentje:
Lehet h nem "sirtal itt" de most megis itt nyavogsz h neked igenis igazad van...hat tovabbi jo ervelest en mar megkaptam a valaszt a kerdesemre.Amuggy boldog parkapcsolatban elsz?csak mert furak a kitoreseid de lehet csak ideges termeszetu vagyg;)(amugy megkertek a kezem..oruly!!!jovo juliusban lagzi:X:X:X:)
2010. ápr. 8. 13:50
 25/33 anonim ***** válasza:
2hét múlva tesztelj,aztán pedig ha védekeztek is,mindenképp havonta egyszer érdemes tesztelni!23L.
2010. ápr. 8. 13:57
 26/33 anonim ***** válasza:
szerintem nem vagy terhes, de most vedd úgy, hogy alaposan leb.szlak, hogy hogy lehetsz ekkora hülye? Ha nincs gumi, nem szedsz bogyót, NINCS DUGÁS! Nem érdekel, hogy megkívántátok egymást, akkor sem! vagy jobb félni, hogy terhes vagy, mint egyszer kihagyni a figifigit?
2010. ápr. 8. 14:13
 27/33 anonim ***** válasza:

nyugi, azért nem olyan könnyű teherbe esni..

nincs mitől félned :)

2010. ápr. 8. 14:21
 28/33 anonim ***** válasza:
Szerintem nem vagy az.
2010. ápr. 8. 14:39
 29/33 anonim válasza:
17 éves vagy, megkérték a kezed, lehet, hogy terhes vagy. :| Aztán az érettségire tanultál e már?? :D:D Na jó csak vicc, de inkább (szerintem!!) más dolgokra koncentrálj most, mint másokat heccelni azzal h Te férjhez mész stb.. Persze kívánom h így legyen és sok boldogságot meg minden, de a tizenéves eljegyzések őőő nem is tudom... nem annyira válnak valóra. (Leszólások előtt hozzáteszem, biztos vagyok benne, hogy van akinek valóra vált, grat. hozzá, de nem ez a jellemző...)
2010. ápr. 8. 16:36
 30/33 anonim ***** válasza:
Ne bántsátok már...A világon nincs olyan, hogy nem peteérős időszakban előváladéktól terhes lesz és menstruál. Azért ennyire nem sz*r a világ. Hagyjátok szegény lányt, mindenki követ el hibákat, bárkivel előfordulhat még...
2010. ápr. 8. 16:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!