Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Par nap mulva kell menstrualjak. Ha megjon attol meg lehetek terhes?
Figyelt kérdés
A baratommal mar regota pettingelunk(8 honapja vagyunk egyutt)most vasarnap azonban lefekudtunk egymassal.Nem hasznaltunk ovszert de megszakitottuk mielott elvezett volna.Rovid ideig tartott es sperma biztos nem kerult belem viszont felek h esetleg jott elonedv ami tartalmazhat ondot,ha az belem kerult lehetek terhes?es ha most megjon a menzeszem akkor is van esely ra h esetleg az vagyok?.....kerlek segitsetek!!!2010. ápr. 6. 17:33
11/33 anonim válasza:
...de azvagy..., nemfogod fel hogy ha 3 napal ezelott szexeltetek és ma jott meg mar peteeresed sem volt?
12/33 anonim válasza:
előző vagyok, egy dolog hogy te nemvagod enyire a dolgokat de a pasid elvileg 20 nem?
13/33 Szesze válasza:
az, hogy valaki fél normális...megesik az ilyen, nem kell leszolni a kérdezőt...ez a terhes vagyok os kérdések közül egy ritka normális:D
14/33 anonim válasza:
Az hogy nem volt peteérése semmit nem jelent nem csak akkor lehet teherbe esni. Rengetegen estek pl menstruáció alatt teherbe amikor elvileg nem is lehetne... Erről ennyit! De biztos nem voltál terhes az elő váladékban is van de annyira minimális, hogy elég ritka szerintem ha valki ettől esik teherbe...
15/33 anonim válasza:
bocsánat *biztos nem VAGY terhes*
16/33 A kérdező kommentje:
aki abnormalisnak nez annak elmeselem h mert felek meg akkor is ha menzeszem van....szoval egyik dolog az az h anyukam amig velem volt terhes egesz vegig volt rendes menstruacoja...a masik pedig h az egyik ismerosom is elovaladekbol szuletett:)...koszi az ertelmes valaszokat...
2010. ápr. 8. 12:41
18/33 anonim válasza:
Tegnapelőtt 17:41esnek szeretném üzenni,hogy egyik ismerősöm terhes volt a kislányával miközben 3 hónapig még menstruált a terhessége alatt.szóval szerintem kérdező mielőbb csináltass terhességi tesztet.mert igenis lehetsz terhes!
19/33 anonim válasza:
Már ne haragudj, de ha ennyire ügyes, okos, és tájékozott vagy, hogy az egyik ismerősöd is előváladékból született és te ettől fosol, mi a f@sznak nem dugsz óvszerrel?? És nem kell ide a kifogás, hogy nem volt, hírtelen jött, ha ilyen okos vagy bele sem kezdesz szóval ne okoskodj itt!! Vagy ha már megtörtént van 72 órás tabi is!! De ha te szereted az izgalamakat akkor hajrá, teszt és abortusz!! Gratulálok! Ám 4 évig megszakításos védekezést alkalmaztam és sosem voltam terhes! Nem olyan nagy ennek az esélye mint ahogy itt hírlik és annak sem hogy végig menstruálsz. Azért mert hallasz ilyet még nem az a természetes!
20/33 anonim válasza:
Egyrészt abban igazad van, hogy terhes lehetsz akkor is ha megjön, előváladéktól is. Sőt a gumi elszakadhat, a gyógyszer mellett is csúszhat be baba, bátyám pl spirállal született. Amint egy férfi és egy nő ágyba bújik ott LEHET baba. DE ha állandóan ezen kattogsz, akkor inkább kerüld el jó messzire a párod ágyékát.
22/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!