Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagálnátok, ha a 20 éves terhes barátnőtök arra kérne, hogy titkoljátok el a babát a szülők előtt, amig 5 hónapos terhes nem lesz?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 17. 11:48
11/13 anonim válasza:
Egy csajt ismerek, aki nem szólt a 12. hétig, de nem csak a szülőknek, de a férjének se. Ennek ellenére az anyósa így is húzta a száját. Ha a szülők ki akarnak akadni, akkor ki fognak, akkor is, ha a szülőszobából szóltok nekik, hogy jön az unoka. De tenni úgyse tehetnek sokat.
12/13 anonim válasza:
Nagyon sokan nem szólnak 12 hetes korig, azért, mert a korai időszakban a terhességek bő 10%-a spontán megszakad.
Én jóval idősebb vagyok 20 évesnél, de a legutóbbi terhességemről a család nem tudott. Volt már vetélésem, nem akartam feleslegesen konfrontálódni (becsúszott terhesség volt, viszonylag friss kapcsolatban, kaptunk volna hideget-meleget). Azért nem szóltam, mert úgy voltam vele, hogy ha elmegy a baba, akkor minek kitennem magam feleslegesen a konfrontációnak. Utóbb kiderült: jól döntöttem, a 12. heti ultrahangon kiderült, hogy súlyos fejlődési rendellenessége van a babának, meg kellett szakítani a terhességet. A családjaink így semmit tudtak, csak néhány közeli barát.
13/13 anonim válasza:
El tudjátok tartani magatok és a babát egyedül?? Milyen a viszony a szülőkkel? Én mindenben támogatnám a gyrekeim es a leendő unokám de csakis akkor ha őszinték. Ez nagyon nagy hülyeség, főleg hogy addigra már nagyon látszani fő. Ha mástól tudják meg vagy Utólag az még rosszabb szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!