Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy reagálnátok, ha a 20...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy reagálnátok, ha a 20 éves terhes barátnőtök arra kérne, hogy titkoljátok el a babát a szülők előtt, amig 5 hónapos terhes nem lesz?

Figyelt kérdés

2016. ápr. 17. 11:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Egy csajt ismerek, aki nem szólt a 12. hétig, de nem csak a szülőknek, de a férjének se. Ennek ellenére az anyósa így is húzta a száját. Ha a szülők ki akarnak akadni, akkor ki fognak, akkor is, ha a szülőszobából szóltok nekik, hogy jön az unoka. De tenni úgyse tehetnek sokat.
2016. ápr. 17. 13:26
 12/13 anonim ***** válasza:

Nagyon sokan nem szólnak 12 hetes korig, azért, mert a korai időszakban a terhességek bő 10%-a spontán megszakad.

Én jóval idősebb vagyok 20 évesnél, de a legutóbbi terhességemről a család nem tudott. Volt már vetélésem, nem akartam feleslegesen konfrontálódni (becsúszott terhesség volt, viszonylag friss kapcsolatban, kaptunk volna hideget-meleget). Azért nem szóltam, mert úgy voltam vele, hogy ha elmegy a baba, akkor minek kitennem magam feleslegesen a konfrontációnak. Utóbb kiderült: jól döntöttem, a 12. heti ultrahangon kiderült, hogy súlyos fejlődési rendellenessége van a babának, meg kellett szakítani a terhességet. A családjaink így semmit tudtak, csak néhány közeli barát.

2016. ápr. 18. 08:37
 13/13 anonim ***** válasza:
El tudjátok tartani magatok és a babát egyedül?? Milyen a viszony a szülőkkel? Én mindenben támogatnám a gyrekeim es a leendő unokám de csakis akkor ha őszinték. Ez nagyon nagy hülyeség, főleg hogy addigra már nagyon látszani fő. Ha mástól tudják meg vagy Utólag az még rosszabb szerintem.
2016. ápr. 18. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!