Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szokás még a telószám elkéréses csajozás? Lányok, ha egy számotokra szimpatikus tag így próbálkozna be, akkor megadnátok neki a számotokat?
10:
Állandóan én hívom a lányokat.
Annak a félnek, akit felhívnak, egy fillérjébe nem kerül a hívás.
Miért ilyen szent neked a telefonszám? Jobb az, ha a nevét adja meg, hogy keresse meg facebookon?
Én személyszerint nem azért szeretem a fb-on való beszélgetést, mert könnyebben le tudom pattintani azt a személyt, hanem azért, mert ott van arra lehetőség, hogy jobban átgondoljam, mit szeretnék írni a másiknak. És most nem azt mondom, hogy telefonon nem lehet átgondolni. De ha leszólít engem egy idegen srác, és ha netalántán annyira szimpatikus, hogy meg is adom a számom, és ha fel is hív nemsokára, nem biztos, hogy kényelmesen érezném magam. Eleve a tény, hogy idegen még, és hiába kezdené el a beszélgetést, egyszerűen nem tudnék megnyílni neki telefonon keresztül, mintha esetleg fb-on beszélgetünk az elején, és azután meglátjuk, hogy mi lesz. Most lehet engem támadni nyugodtan, de egyszerűen számomra kellemetlen érzés lenne így immedias res. A későbbiek folyamán persze biztos, hogy már feloldódnék telefonálás közben, de a legelején nem. És ez sztem nem arra utal, hogy érettlen vagyok az ismerkedésre. De mindenkinek más a vélemyénye, különböző személyiségek vagyunk, mások az igényeink stb.
18/L
12-14:
Szóval csak szégyenlős vagy és félsz hogy valami elhamarkodottat vagy valami rosszat mondasz, ami nem tetszik a másiknak.
De hát ez az élet része, ezt nem lehet mindig kikerülni. Pont hogy inkább a személyeset (telefonálás, személyes beszélgetés) kellene kicsit erőltetned, hogy gyakorlott legyél benne és ne félj tőle, hanem kihasználd az ilyen lehetőségeket.
Kedves utolsó válaszoló, bocs, de én még mindig nem értem, hogy ezzel hová is akarsz kilyukadni?
Jó, tegyük fel, hogy ha a facebookon beszélsz a sráccal, akkor úgy érzed, hogy jobban fel tudsz oldódni, megismerni őt, de az is benne van a pakliban, hogy a valóságban meg tökre másmilyen lesz a tag negatív értelemben értve. Szóval a bukás ebben is épp úgy benne van, mint abban, amitől félsz, hogy leblokkolnál.
Nem mellesleg, ha az fb-n minden lényegeset kitárgyaltok magatokról, akkor az első randi alkalmával miről fogtok beszélgetni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!