Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szokás még a telószám elkéréses csajozás? Lányok, ha egy számotokra szimpatikus tag így próbálkozna be, akkor megadnátok neki a számotokat?
Nem tudom hány éves voltál a 90es évek végén 5ös de nagyon magányos lettél volna :D
Egyébként a késesgyilkos nem a számodat fogja elkérni...
Na igen, ebben a világban már könnyű az internetre hivatkozni, ami szinte már mindenkinek van.
Tényleg durva, hogy egyeseknek ennyire idegen dolog egy ilyen kérdést olvasni, közben meg tök természetesnek tartják, hogy "de hát ott van a net, minek a telefon?". Kb. mint a Family Guyban egy jelenet:
- Írtam egy könyvet.
- Az mi?
- Olyan, mint az internet, csak fából.
23 éves srác vagyok és durván 16-23 éves lányokkal ismerkedem.
A 16-18 évesek rengetegszer azt mondják, hogy inkább csak a nevüket mondják meg, aztán majd keressem meg őket face-en...
A durván 19-23 évesek ilyet sokkal ritkábban csinálnak, ők normálisan megadják a számukat legtöbbször, ha bejövök nekik.
Aha, remélem a kishúgaitokat vagy a lányotokat is arra bíztatjátok, hogy nyugodtan adja meg a számát mindenféle vadidegen pasasnak.
De arra tényleg kíváncsi lennék, hogy miből gondolod, hogy van pénze beszélgetni veled? Nekem pl hetek óta nincs pénz a kártyámon, mert a családommal ingyen beszélek, a többi meg vag felhív vagy elintézem neten. A hősszerelmes csak addig adakozó (=hív fel a saját pénzén), amíg ki nem derül, hogy a lány sosem fogja széttenni neki a lábát, utána hirtelen undok ribi lesz aki ráadásul még ki is használta és számlát csinált neki....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!