Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő elutasít, akkor addig kell még próbálkozni még nem akar összejönni velem?
Én csak linkeltem valamit,nem azt írtam,hogy minden lány így próbál taktikázni.
Nekem ilyenben nem volt részem,mert már van valakim.
Nálam másképp próbálkoztak a férfiak,nem így,hogy egyből rátért a lényegre.
De ha elolvastad volna,amit egyel feljebb írtam,nem minden férfin lehet eligazodni.
Például nemrég olyanban volt részem,hogy egy ismerősöm elhívott egy kávéra,rákérdezett nincs-e kedvem elmenni vele,persze nemet mondtam,mert előtte sem igazán beszélgettem vele,csak néhányszor.
Máskor meg már filmezni hívott el,péntek este,kettesben..na itt már furcsán hangzott a dolog.
Rákérdeztem,hogy tud-e róla,hogy még a barátommal vagyok,azt mondta igen.
De valahogy nagyon kellemetlen lett a beszélgetés,teljesen összezavarodott szerintem a saját mondataiban,vagy nem tudom.
Én valahogy ezt nyomulásnak éreztem.Aztán még ő volt kiakadva,pedig azt mondta tud a kapcsolatomról.
Most már teljesen eltértem a témától,tudom,de csak a fenti írásomból akartam kifejteni,mire is gondolok.
Na mindegy.
Csak hogy adjunk normális választ,mikor egyesek azt sem tudják mit akarnak a másiktól,nem mindenki ilyen egyértelmű,mint Te!
Jól van ~OnLány~, valszeg igazad van.
Én túl egyértelmű vagyok és határozott az élet egyéb területein, egyszerűen nem vagyok fogékony a fajta szarpaszírozásra.
Valszeg ezért éreztem úgy világéletemben, hogy nem volt részem flörtben. Esélyem sem volt tudomást szerezni róla, hogy valaki flörtölt épp...
Olyan ez számomra, mint az angyalterápia, asztrológia vagy agykontroll. Irigylem, aki tudja, hiszi, látja az ilyesmit, viszont én mérnök vagyok, nekem mérni kell és dönteni.
Jól van,nem akartam támadni,mindenki válaszában van némi igazság,ezt én is elismerem.
Ez egyénfüggő,egyszerűen nem vagyunk egyformák,vannak akik így kommunikálnak,vannak akik nem értik ezeket a dolgokat nemtől függetlenül.
Én azzal is egyezek,hogy inkább meg kell mondani az igazat,hogy ne legyenek félreértések,mint az én helyzetemben is,csak vannak néhányan,akik nem szeretnék megbántani a másikat és próbál udvariasan nemet mondani.Van amikor jó ha egyenes az ember és van amikor nem.
Nem nem,ez más volt,vettem a jeleket. :D Most tényleglátni lehet az írásából is.. talán vicces,de tényleg éreztem mik a szándékai.
Például ez akkor volt,amikor meglátott egy buliban,nálunk ha már nem a pároddal mész,hanem a barátnőkkel,akkor azt jelenti,hogy egyedülálló vagy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!