Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy nő elutasít, akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő elutasít, akkor addig kell még próbálkozni még nem akar összejönni velem?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 16. 20:37
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Kéreti magát.

Addig üsd a vasat, míg meleg! :D

2016. ápr. 16. 21:13
 12/27 ~OnLány~ ***** válasza:
77%

[link]

[link]

Tessék 10-es.Te is nyugodtan rákereshettél volna,rengeteg ilyen cikk van,azért biztosan lehet belőle tanulni.

2016. ápr. 16. 21:35
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Igen valóban két lehetőség van, de ha egyértelműen elküldött vagy csúnyákat mondott akkor azonnal hagyd mert hidd el nagyon zavaró tud lenni egy nőnek amikor rá van kattanva valaki és nem hagyja békén.
2016. ápr. 16. 22:04
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Na, de jó kétféle elutasítás, meg jelek, nem elég,hogy már minden ló..asz kódokkal működik, már két db zsemlének is kódja van a sparban, már az emberek is jelekkel működnek, nehogy már egyszerű legyen az élet! Miért nem lehet azt mondani, hogy igen bejössz nálam, vagy nem, nem jössz be, kész passz ennyi! Azt kell figyelni,hogy csukott szájjal mosolyog, vagy a haját birizgálja, vagy mit tudom én. Csodás! Na mától ez meg is szűnt, az ilyen hülyeségek helyét átveszi az egyenes beszéd! Meg ne halljam, meg ne lássam még egyszer ebben a világban,hogy ilyen hülyeségekkel próbálnak kommunikálni az emberek, mint ezek a semmire sem való jelek!
2016. ápr. 16. 22:54
 15/27 anonim ***** válasza:
Ha elutasít, akkor békén kell hagyni.
2016. ápr. 16. 22:57
 16/27 anonim ***** válasza:
Persze csak akkor kell békén hagyni, ha világosan megmondja, hogy nem, ha csak jelekkel szórakozik,akkor mehet ő is a táborba,ahol megtanulja a többivel együtt,hogy hogyan is lehet érthetően kommunikálni.
2016. ápr. 16. 23:01
 17/27 ~OnLány~ ***** válasza:
71%

Igen,de vannak pasik is,akik nem tudnak egyértelműen rákérdezni,hogy : Figyelj,bejövök,vagy sem?!Van kedved velem ismerkedni,vagy nincs?!

A férfiak is néha jelekkel működnek,néha rajtatok sem lehet eligazodni.

Úgyhogy nem csak a nők bonyolultak.

Ha elhívna egy férfi kávéra,akkor ha egyből elutasítanám,felháborodna,mert egy kávé ivás is randinak számítana,miközben csak barátkozni akart volna.Úgyhogy mindent félre lehet érteni,nem csak mi vagyunk ilyen elutasítóak.

2016. ápr. 16. 23:08
 18/27 anonim ***** válasza:
Én nem ilyen vagyok, megkérdezem,hogy akar e velem ismerkedni az adott hölgy, el is mondom érthetően a szándékaimat.
2016. ápr. 16. 23:13
 19/27 anonim ***** válasza:
37%

~OnLány~

Ezt a két cikket komolyan gondoltad?

Az első teljesen haszontalan, irrelevánst. Ki beszél itt nyakbiccentésről meg csuklóvillantásról? Alküld a csaj: komolyan húzzak vagy kelleti magát? Ennyi a kérdés.

Ha biccent, majd elküld, meg ne próbáld beadni, hogy ez bármilyen szinten is egyértelmű és azonosítható kommunikáció!

A másik cikked 3(!)db dolgot mondott el, amiből egy akkor jöhet szóba, ha odahajolgatok hozzá. Maradjunk annyiban, hogy marad kettő.

Fogdossa a táskáját és/vagy csukott szájjal mosolyog.

Bazz, komolyan??

Szóval mosolyog, érted, amit nem kötelező, de sebaj. Én meg nem vettem észre, hogy ez a húzz a getzibe-mosoly és nem a gyere bébi-mosoly.

Na meg a táska... az a qrva táska, ami mindig a kezetekben van.

Áh, inkább nem mondok semmit. Ez mind szánalmas.

Qrvára nehéz lenne egyenesnek lenni és nem 2 vagy 8 értelmű dolgokat csinálni?

Egy rohadt boolean jelzést sikerül felbonyolítani odáig, hogy a Holdra eljutó férfiak a mai napig ne tudjanak eligazodni ezen?

2016. ápr. 16. 23:19
 20/27 anonim ***** válasza:
Nem, hagyni kell a f...ba a dolgot.
2016. ápr. 16. 23:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!