Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nőtársaim! Mivel tudtok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőtársaim! Mivel tudtok kedveskedni a párotoknak?

Figyelt kérdés

Szeretek a barátomnak kedveskedni, hogy érezze a törődést. Ötleteket gyűjtök, amikre esetleg még nem gondoltam eddig :)

Pl süti sütés, meglepi sör, kávé a munkahelye előtt meglepve nap végén stb.

2016. ápr. 16. 11:37
 1/5 anonim ***** válasza:
A párom nagyon szereti a szexet és szerencsére én sem vagyok sose ellene, szóval a múltkor azzal vártam őt munka után, h falatnyi fekete-pink csipkés body-ban, combfixben és magassarkúban vártam az ajtó előtt. Hát hatalmas volt a lepődöttség és nem is kell folytatnom, h örült-e neki... :D
2016. ápr. 16. 11:40
 2/5 anonim ***** válasza:

én ajándékot szoktam adni.

ha meglátok vmi kedveset... egy könyvet, ami érdekelheti. ha főz, akkor valami extra hozzávalót.

2016. ápr. 16. 12:00
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigieket :) fehérneművel nagyon rég leptem meg úgyhogy lehet hogy be is vetem nemsokára. Sajnos olvasni nem szeret, de én is szoktam neki aprsagokat megvenni ha látok neki valót
2016. ápr. 16. 12:02
 4/5 anonim ***** válasza:

Én is hasonlókkal szoktam, plusz olyan kajákkal amiket szeret. Nem feltétlen 3 fogásos ételre gondolok, hanem például nagyon szereti a szőlőt, és akkor bevásárolok egy csomót belőle, este bekuckózunk egy film mellett és elnyammogjuk. Vagy sütök neki finom sütit.

De szoktam szervezni úgymond programokat, ahova próbálok minél több barátját beszervezni, mert tudom, h velem is szeret elmenni sörözni, de néha jobb, ha találkozik a barátaival, mert velük nem tud minden nap. Társasozunk egy jót ilyenkor

2016. ápr. 16. 12:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Random szpás mindig jó.
2016. ápr. 16. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!