Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőtársaim! Mivel tudtok kedveskedni a párotoknak?
Szeretek a barátomnak kedveskedni, hogy érezze a törődést. Ötleteket gyűjtök, amikre esetleg még nem gondoltam eddig :)
Pl süti sütés, meglepi sör, kávé a munkahelye előtt meglepve nap végén stb.
én ajándékot szoktam adni.
ha meglátok vmi kedveset... egy könyvet, ami érdekelheti. ha főz, akkor valami extra hozzávalót.
Én is hasonlókkal szoktam, plusz olyan kajákkal amiket szeret. Nem feltétlen 3 fogásos ételre gondolok, hanem például nagyon szereti a szőlőt, és akkor bevásárolok egy csomót belőle, este bekuckózunk egy film mellett és elnyammogjuk. Vagy sütök neki finom sütit.
De szoktam szervezni úgymond programokat, ahova próbálok minél több barátját beszervezni, mert tudom, h velem is szeret elmenni sörözni, de néha jobb, ha találkozik a barátaival, mert velük nem tud minden nap. Társasozunk egy jót ilyenkor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!