Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ha az utcán sétáltok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha az utcán sétáltok és észreveszitek? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Szóval ha az utcán sétálsz és észreveszed, hogy egy melletted épp elhaladó jármű vezetője egyértelműen téged néz, sőt te is nézed őt végig, akkor mi játszódik le benned?

Azért nézed annyira, mert "ki ez a csúfság" vagy mert "ki lehet ez, vajon ismerem valahonnan?" vagy pedig mert valamilyen oknál fogva felkeltette a figyelmed, érdeklődésed, esetleg tetszik vagy ilyesmi.

Megesik, hogy megnézek az utcán így lányokat és tökjó amikor összeakad a tekintetünk és szinte megáll az idő. Ritkán, de előfordul. Csak kár, hogy gyorsan tovább haladok aztán vége. És sokszor nem merek odanézni mert félek nehogy baleset legyen. Elgondolkodtam, ha ilyen van és megállnék és valami alibi szöveggel odamennék hozzá vajon hogy reagálna. Olyan kíváncsi lennék hogy reagálna az illető és hogy miért nem akarta levenni rólam a szemét. Szerintem teljesen átlagos vagyok, semmi extra nincsen rajtam kinézetben.

2016. ápr. 15. 20:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
71%
Azért nézem, hogy mit bámul, bámulja a tudod mit.
2016. ápr. 15. 21:51
 12/15 A kérdező kommentje:

Érdekes mekkora eltérések vannak :D

Köszi a válaszokat!

2016. ápr. 15. 22:05
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Bennem ilyenkor csak az a gondolat van, hogy vezetés közben az utat kellene figyelni, ha nem akar balesetet.
2016. ápr. 15. 22:12
 14/15 anonim ***** válasza:
Van, hogy észreveszem, amikor figyelek és nem épp elgondolkodva ballagok haza. Ált. azért nézek vissza, hogy nem-e ismerős. Ha nem, megszakítom a szemkontaktust. Nem gondolok ilyenkor semmire.
2016. ápr. 16. 10:19
 15/15 anonim ***** válasza:
Azt hogy mi a francot bamul, biztos magaban azon rohog hogy neki van kocsija nekem meg leszakad a hatam a sok tankonyvtol gyalog
2016. ápr. 16. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!