Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, asszonyok! Nektek jól esik ha észreveszitek, hogy egy pasi odavan értetek?
De ti nem akartok tőle semmit..
Olyankor hogy szoktatok vele viselkedni?
A szexuális tartalmú mondatok nem esnek jól. Ha csak valami dícséret hangzik el eredményre, esetleg öltözékre, hogy csinos vagy, az igen, vagy mondjuk még max: jól nézel ki, ha pl. kiöltözöm valami miatt. Ezek bárkitől jól esnek.
Ha valaki túl rámenős, akkor pedig tartózkodóvá válok, esetleg nyíltan megmondom, hogy én foglalt vagyok, és nem óhajtok társat váltani, de ezt már otrombának érzem.
Amúgy érdekes, mert mióta házas vagyok, sőt mióta a gyerekeim picit megnőttek, és már nem érzem magam annyira leterheltnek, viszont kellően rugalmas lettem tőlük, irántam is jobban érdeklődnek a férfiak, mint amikor egyedülálló, fiatalabb, szerintem szebb voltam. Valószínű, hogy a kisugárzásom lett jobb, gondolom. Bár fiatalnak nézek ki, de én azért látom a különbséget.
Persze hogy jól.. szerintem az inkább nőnemű és nem nő akinek nem tetszik..én imádom és meg kell tanulni kezelni a helyzeteket..
A lényeg, hogy kedvesen utasítsuk vissza, ha valaki nem tetszik. Fontosak a szavak, azok sorrendje és a hangsúly. Mivel én is adott esetben ezt várnám el egy pasitól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!