Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hívjam el egy találkára vagy utaljak rá, hogy szeretnék vele találkozni?
Van egy ffi az egyik üzletben a szomszéd városban. Gyakran járok oda reggel és este, mivel közel dolgozom az üzlethez. A ffival párszor beszéltem, de csak boltos dolgokról. Mindig mérhetetlen kedves, segítőkész stb.
Egy ideje nem beszéltünk, nem hozott úgy semmit a helyzet, de mindig a közelemben van, figyel, amerre megyek az üzletben, biztos hogy pár pillanat múlva ő is arra pakolászik. A kolléganőjének súgott valamit, mire az rám nézett, mosolygott és aztán megveregett a srác vállát és elment, mosolyogva köszönt nekem. Nem tudtam mire vélni. De valahogy, valami női érzék azt sejteti velem, hogy tetszem neki.
Nem vallom, hogy csak a férfinak kell megtenni az első lépést, de tény, hogy soha nem volt még ilyenre lehetőségem, hogy én kezdjek. Szóval nem tudom mit mondjak neki, hogy ha mégis félre értettem valamit, annyira ne égjek be előtte. Valami ötletek, tippek, hogyan vegyem rá, hogy kezdeményezzen, ha tényleg tetszem neki?
21/L
Ha tetszel neki, akkor lépni fog!
De ha még flörtöl is, akkor sem biztos hogy akar valamit egyáltalán!
De naiv vagy, édes istenem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!