Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Amikor a férfiak ezt válaszolj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor a férfiak ezt válaszolják a képcsere után, akkor egyszerűen csak szofisztikáltabban fejezik ki, hogy csúnya vagyok?

Figyelt kérdés

"Aranyos vagy, de nem ilyen lányt keresek."

Eleinte elhittem, hogy aranyos vagyok (a kis naiv :D), de már gyanús, hogy csak olyanoktól kapom ezt meg, akik nem akarnak tőlem semmit.

Egyénként értékelem, hogy udvariasak vagytok. Csak a többi férfi esetèben meg mindig attól tartok, hogy ha nincs ló, jó a szamár is alapon fogadnak el. :(

23L

2016. ápr. 13. 17:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Azért a "nehogy valaki felismerjen" szöveg a világ legbénább dumája, mert ha valaki ismer, az tudja hogy nézel ki, akkor is ha nwm küldesz neki képet. :)
2016. ápr. 13. 18:52
 12/18 A kérdező kommentje:
Utolsó, nem erről van szo. Csupán vannak itt az oldalon olyan emberek, akikkel nem szívesen venném fel újra a kapcsolatot véletlenségből (vagyis úgy, hogy én küldök neki előszőr üzit, és ő meg rám ismer a nicknevemből). Nagyon sok emberrel beszéltem már innen, szóval mindennapos dolog ismerősökbe botlani itt. :)
2016. ápr. 13. 19:03
 13/18 ~OnLány~ ***** válasza:

Akkor játszd el azt,hogy kérd meg őket,hogy aki akar,írjon.Ha ismerős a név,akkor nem válaszolsz. Ennyi :D

Mondjuk igazad van,ez az "aranyos vagy" mondat nem elég ahhoz,hogy kiderítsd mi veled a gond.De az is rosszul esne(szerintem a legtöbbünknek),ha leírná egyértelműen,hogy csúnya vagy..vagy akárkinek.

Szóval ez így sehogy nem jó.

Szerintem meg nem fog senki úgy kezelni,hogy ha nincs ló,jó a szamár is,mivel ha valakinek nem fogsz tetszeni,akkor nem is fog veled kikezdeni/összejönni.

Úgyhogy ilyenekre ne gondolj,csak rosszabb kedved lesz.

2016. ápr. 13. 19:08
 14/18 A kérdező kommentje:

Köszi a biztatást. :) igen, írtam is, hogy szerintem ez így udvarias, nincs ezzel baj.

Aki akar, írjon akkor privit, de a régi motorosok ne lepődjenek meg, ha nem érkezik válasz. :D

2016. ápr. 13. 19:11
 15/18 anonim ***** válasza:
Szerintem aki ezt mondja az valóban aranyosnak tart,de ha nincs ennél több akkor pusztán nem vonzódik hozzád és ez lehet bármi,külső-belső tulajdonság.Nekem is volt egy ismerősöm aki szintén nagyon aranyos volt de nem a külseje miatt nem jöttünk össze hanem pusztán emberileg nem volt benne az amit kerestem és a kémia sem alakult ki.
2016. ápr. 13. 19:48
 16/18 anonim ***** válasza:

Az alapján, hogy én milyen lányoknak mondtam ezt, gyanítom, hogy nincs veled komoly gond, viszont valószínűleg nem vagy szexi, nem elég nőies a kisugárzásod, és - ne sértődj meg a kifejezésen - valószínűleg "egyszerű" benyomást keltesz.

Milyen a megjelenésed, öltözködésed? Nem lehet, hogy fel kéne kicsit dobni?

2016. ápr. 13. 20:50
 17/18 anonim ***** válasza:

Sok oka lehet annak, hogy ezt írja egy férfi attól kezdve, hogy tényleg nem ilyen lányra gondolt egészen addig, hogy mondjuk valami gyors numerára kapható plázamacskát keres, és te nem volyan vagy.

Az viszont butaság, hogy eleve attól félsz, hogy csak ló-szamár viszonylatban kellesz, némi kockázatot kell vállalni, anélkül nincs siker.

2016. ápr. 13. 20:51
 18/18 anonim ***** válasza:

Szerintem azért az ember be tudja lőni magát, hogy akkor én most kb az átlaghoz tartozom avagy sem.

Szerintem te is oda tartozol a kérdésedből kiindulva. Mivel szinte minden férfi a tökéletes nőt várja, ezért mondják hogy aranyos vagy de nem ilyen lányt keresnek. Inkább kutatnak tovább a tökéletes nőjük után, minthogy esetleg egy személyes találkozót is akarjanak egy átlagos nővel. De egyébként ugyanez a viselkedés figyelhető meg nálatok nőknél is.

A másik hogy fényképen lehet nincs előnyös pofid. Én például ezért nem szeretem ha fotóznak, élőben szerintem nincs olyan "gáz" fejem, mint fényképen. Na jó azért néha sikerül előnyös kép is 1000 ből 1 :)

2016. ápr. 14. 01:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!