Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mirefel lehet ez a viselkedés a férfi részéről?
Egy éve játsszuk ezt a húzd meg ereszd meg játékot egyik férfi beszállítóval.
Erős a szimpatia ,sőt , a szexuális vonzalom is közöttünk, de ennél több nem lehetne belőle bizonyos okokból(korkülönbség, satöbbi).Ez így okés is.
Kb.heti 1 alkalommal jár a céghez, mindig bejön az irodába, flörtölgetünk, húzzuk egymást, amúgy kellemes,mindkettőnket feldob, tudom. Ha meg egyedül vagyok épp, nincs itt a kollégám,ki nem hagyna egyetlen alkalmat sem,hogy hozzámérjen, megöleljen, ilyenek.Legutóbb nagyon felhúztuk egymást,meglépett egy nyakrapuszit is...Hát én beleremegtem, de őt is megmozgatta..
MA viszont láttam,hogy itt van az autója, de be nem jött az irodába, eldumálgatott a kollégámmal a raktárban.
Nagyon rosszul esik,nem tudom,mire vélni.Pedig nagyon vártam,hogy bejön.
De nem tette, pedig jól tudta,hogy itt vagyok és egyedül.
Most akkor mi ez?
Nekem is volt ilyen kollégàm..azota is padlon vagyok..nem tudtam hova tenni és ha talàlkozok vele most is ugyanolyan mond fura dolgokat célozgat és ez nekem rossz- direkt csinàlja..akkor foglaltak voltunk most pàr év utàn màr csak ő.de én nem is mondok semmit ha faggat mert legalàbb az ő kapcsolatuk ne menjen tönkre én nem leszek a hibàs hogy engem okoljon a pàrja..
De mikor ilyeneket mond "én nem vagyok hàzas én bàrmikor kitudok lépni"ott elgondolkodtam mennyire szeretheti..mindig olyanokat mondott hogy adta alàm a lovat hitegetett..de màr nem hiszek neki nem jo a jàték amit űz túl sok fàjdalommal jàrt
Minden nő ekkora ribi már?????
De komolyan...minden 3. kérdés erről szól,hogy a nő kef..ni akar egy olyan fickóval aki le sem sz @rja...de komolyabbat nem szeretne.
Milyen rib@ nc képző lett ez a világ...
# 14/14 Időpont tegnap 20:19-es kommentelő.
HA egy nőnek vannak szexuális igényei és pozitív módon reagál egy számára is vonzó férfi közeledésére,attól nem válik ribivé.
Te talán szűz vagy,soha nem szexeltél? ójaj,de igen??mekkora ribiség! Férfiből vagy? akkor ribi minden nő,aki valaha lefeküdt veled?
Ha meg nőből vagy ,akkor jó nagy álszent vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!