Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mirefel lehet ez a viselkedés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mirefel lehet ez a viselkedés a férfi részéről?

Figyelt kérdés

Egy éve játsszuk ezt a húzd meg ereszd meg játékot egyik férfi beszállítóval.

Erős a szimpatia ,sőt , a szexuális vonzalom is közöttünk, de ennél több nem lehetne belőle bizonyos okokból(korkülönbség, satöbbi).Ez így okés is.

Kb.heti 1 alkalommal jár a céghez, mindig bejön az irodába, flörtölgetünk, húzzuk egymást, amúgy kellemes,mindkettőnket feldob, tudom. Ha meg egyedül vagyok épp, nincs itt a kollégám,ki nem hagyna egyetlen alkalmat sem,hogy hozzámérjen, megöleljen, ilyenek.Legutóbb nagyon felhúztuk egymást,meglépett egy nyakrapuszit is...Hát én beleremegtem, de őt is megmozgatta..

MA viszont láttam,hogy itt van az autója, de be nem jött az irodába, eldumálgatott a kollégámmal a raktárban.

Nagyon rosszul esik,nem tudom,mire vélni.Pedig nagyon vártam,hogy bejön.

De nem tette, pedig jól tudta,hogy itt vagyok és egyedül.

Most akkor mi ez?

2016. ápr. 13. 12:37
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Nincsen felesége? Neki lehet, hogy ez a vérfrissítés..

Bár függetlenül a feleségtől, szerintem nem jelentesz neki semmit. Már rég lépett volna.

2016. ápr. 13. 12:39
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Munkahelyi flört, semmit sem jelent. 8-16-ig tart csak
2016. ápr. 13. 12:48
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Ne éld bele magad, tegnap téged ölelgetett, ma meg engem, mert hozzánk is beszállít, holnap meg megint mást.
2016. ápr. 13. 12:52
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Flörtölget, játszadozik.

Meg 1 éve tart már ez... ha szeretett volna valamit lépett volna, illetve neked ezalatt az 1 év alatt nem volt senkid? Ha volt valakid akkor továbbra is folytattad a flörtölgetést vele? Mert akkor zsák a foltját és nem kéne, hogy zavarjon nem ment be hozzád. :D

2016. ápr. 13. 12:53
 5/18 A kérdező kommentje:

Nem azt várom tőle,hogy belémszeressen,mert én sem fogok beleszeretni,sem azt,hogy én jelentsem számára a világot,mert ő sem fogja nekem .

Ha egyszercsak össze is jönne köztunk valami,az csakis szex lenne mert én sem akarok ennél többet tőle és szerintem ő sem.Nem is baj ez.

Csak az,hogy ennyi ideig mindig bejött, köszönt, dumálgattunk, satöbbi, ki nem hagyta volna, folyton apropózott,hogy meg kellene látogasson, de várta,hogy bátorítsam, elég félénk ilyen szempontból,nem tolakodó.Legutóbbi nyakrapuszi után most nem értem,mi a fene ez a távolságtartás.

Itt téblábolt a cégnél fél órán keresztül, dumálgatott a kollégámmal, de nem jött be hozzám is..

Ez amolyan macska-egér játék,direkt csinálja,vagy ...simán csak unta volna ma a társaságom?

Vagy mire véljem????

2016. ápr. 13. 13:00
 6/18 anonim ***** válasza:
Csak szórakozik.
2016. ápr. 13. 13:02
 7/18 anonim ***** válasza:

Biztosra veszem, hogy van valaki más is az életébe!!!!

Amikor jó passzban van, keresi a társaságodat, mert ez a logikus, és van annyira realista, hogy Ő is pontosan tudja,hogy nem lehet köztetek semmi.

Szerintem azért nem ment be legutóbb,mert valószínűleg ideges volt, vagy szar napja volt, és tisztel annyira hogy a Te napodat nem akarta elcseszni. Mondjuk beköszönhetett volna....

Nekem is van egy ügyfelem, akivel nagyon egy húron pendülünk, ha nem lennék kapcsolatban már rég összebútoroztunk volna. Nő létére nem rejtette véka alá az elképzeléseit, simán benne lenne egy szexkapcsolatban is...de nem akarom kihasználni. Sikerült megbeszélni a dolgokat, nem sértődött meg, szerencsére elfogadta, hogy momentán foglalt vagyok, és még segített munkahelyet is szerezni.

38F

2016. ápr. 13. 13:14
 8/18 anonim ***** válasza:

Ok, az ilyen surmót amikor látod legközelebb, hogy beérkezik a cégbe, akkor lehetőség szerint vagy átmész egy másik helyiségbe arra az időre és mondod a kollégáknak, hogy falazzanak, vagy pedig szinte egyfolytában megjátszod, hogy beszélsz telefonon az ügyfelekkel.

Ami ő csinál az az, hogy boldogságforrást akar belőled kreálni, konkrétan ő egy energiakiszívó úgy, hogy közben töltődik és ezeket az átvett pozitív energiáidat használja fel a hétköznapjaiban, családjában, saját terveihez, stb. Szexet semmiképpen ne engedj neki, mert mégjobban szenvedni fog, ő pedig kerülgetni és ugráltatni. Nem szabad. Legyél NŐ, nem pedig csicska.

2016. ápr. 13. 13:20
 9/18 anonim ***** válasza:
*mégjobban szenvedni fogsz.
2016. ápr. 13. 13:21
 10/18 anonim ***** válasza:
Ne véld semmire. Felesleges elkezdeni kombinálni. Majd legközelebb megkérded tőle.
2016. ápr. 13. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!