Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden lány válasza érdekel! Ti mit gondoltok erről az elvárásról?
Itt egy leírás egy 24-5 éves srác elvárásairól egy nő fdlé egy párkapcsolatban. Nektek mi a véleményetek erről? Kort is írjatok!
Szabadon jon megy csinal amit akar ha elvegezi mellette az otthoni teendoket. Termeszetesen mindig beszámol h hol van meg kivel, nemis kerdesre hanem magatol. Megvehet bármi aprosagot amit akar de ha vmi koltsegesebb azt elobb elmondja nekem h megbeszeljuk. Főz rendesen es elvegzi a hazimunkát. Ha meccset akarok nezni nem zavar kozben hanem megvarja a szunetet. Nem vehet fel olyan dolgokat amikbol mindene kilatszik. A csaladi fontos dontesekben mindig megkerdezem a velemenyet es ö is az enyemet. Ha vmire azt mondom h nem, akkor nem csinalja meg. Nyilvan nem fogom sok dologra ezt mondani. Ha el akarok menni vhova haverokkal v kantábor v akarmi akkor nyilvan nem mondhatja h nem mehetek, ha van vmi pont akkor halaszthatatlan amihez kellek akkor azt megbeszeljuk es megegyezunk. Elmehet bulizni hetente, de fel orankent jelezzen hogy mivan vele hol van. Szoval tomoren szabad kezet kap minden dologra amit akar de nyilvan felugyeletem van es veto jogom ami nagyon nem tetszik.
Bulizni is barmikor elmehet, de ooyan felorankent jelzi hol es kivel mit csinalnak.
A haverod beteg. Nem igazán tudom elképzelni, hogy hogy tudsz vele barátkozni. Tudod, madarat tolláról... Én nem égetném magam ilyen hímsoviniszta IQ bajnokkal.
Az elvárásokról röviden: Elmehet a jó édes..... Nagyjából ennyi.
Szerencse, hogy normális párkapcsolatban élek.
Egyen jogú társnak kéne tekinteni, ezért nem is kezdenék ilyen pasival. A hol a helye kérdésben elmehet a pasi a sunyiba, én elvarom, hogy ugyan úgy be segítsen a ház körül, mosni főzni takarítani nem csak a nő képes. .. természetesen, én szeretek otthon tevékenykedni, de szívesen is járok el otthonról. Egy kapcsolatban nekem ez alap, hogy beszamoljak arrol, hogy merre jartam, de nem hívnám fel fel óránként, és végképp ne érezze ugy, hogy ellenőrizni kell engem. Van bennem annyi erzek, hogy ha a pasim meccset néz, akkor hagyom... de ne várjon el olyan dolgokat amik megalazzak a noket.
23L
Azt,hogy hülyeség.
Egy normális kapcsolatban nincs ilyen.
Én is megtehetek "bármit",csak körülbelül minden percben tudnia kell,hogy éppen hol vagyok és kivel,mit csinálok.Ezzel az erővel nyomkövetőt is hordhatnék..
Én meg nézzem tétlenül,hogy ő akármit megtehet és számon sem kérhetem..
Ilyen kapcsolat nem kellene,ha ő volna is az utolsó férfi a világon!
Nem lány vagyok, bocs.
Csávókám szegény leragadt az 50-es èvekben.
"Csávókám szegény leragadt az 50-es èvekben."
Az 1850-es években.
Nézzük sorban:
"Szabadon jon megy csinal amit akar ha elvegezi mellette az otthoni teendoket."
Megbeszélés kérdése, ha a nő beleegyezik, hogy háztartásbeli lesz, akkor teljesen rendben van ez az elvárás.
"Termeszetesen mindig beszámol h hol van meg kivel, nemis kerdesre hanem magatol."
Alapból szoktam szólni annak, akivel együtt élek, hogy merre megyek aznap, viszont azt nem tolerálnám, ha letépné a fejem amiért nem jelentettem, hogy elugrottam a pékségbe kenyérét, szóval ez attól függ, mennyire részletesen várod el. Azért ne kelljen már minden lélegzetvételéről beszámolnia, legyen elég nagyjából.. Mellesleg a pasitól igazán kitelhetne néha egy "milyen napod volt?" kérdés.
"Megvehet bármi aprosagot amit akar de ha vmi koltsegesebb azt elobb elmondja nekem h megbeszeljuk."
Normális családokban ez szerintem így működik.
"Főz rendesen es elvegzi a hazimunkát."
Ugyanazt tudom erre mondani, mint az elsőre.
"Ha meccset akarok nezni nem zavar kozben hanem megvarja a szunetet."
Szerintem alap, hogy nem zavarjuk a másikat, ha épp valamit csinál, én is utálom, ha olvasás közben zargatnak, mindenkinek kell egy kis saját idő, amíg békén hagyják, DE ez csak akkor jár, ha kölcsönös.
"Nem vehet fel olyan dolgokat amikbol mindene kilatszik."
Mindenki azt vesz fel amit akar, egy felnőtt nőnek nehogy már más szabja meg, hogy mit hordhat. Nyilván véleményezni joga van, és ha a nő szereti a férfit, akkor hallgat rá, és megpróbálnak kompromisszumokat kötni.
"A csaladi fontos dontesekben mindig megkerdezem a velemenyet es ö is az enyemet"
Újra azt tudom mondani, hogy normális családokban ez alap.
"Ha vmire azt mondom h nem, akkor nem csinalja meg."
Inkább kompromisszumokat kéne keresni, nem parancsolgatni, az ember párja ugyanis nem rabszolga.
"Ha el akarok menni vhova haverokkal v kantábor v akarmi akkor nyilvan nem mondhatja h nem mehetek, ha van vmi pont akkor halaszthatatlan amihez kellek akkor azt megbeszeljuk es megegyezunk."
Aha, szóval ha ő mondaná valamire, hogy nem, akkor az nem számít? A dolog második része teljesen jól van, hogy megbeszélés kérdése.
"Elmehet bulizni hetente, de fel orankent jelezzen hogy mivan vele hol van."
??? Jézusom, még 16 évesen se kellett fél óránként(!!!!) jelentkeznem. Felnőtt nőről beszélünk, nem egy kislányról. Ráadásul előbb még arról volt szó, hogy szabadon jön-megy, tehát mi az, hogy max heti egyszer?
Összegezve az ilyen pasi irányításmániás, és bár így a felsorolt dolgok ANNYIRA nem vészesek, süt belőlük, hogy betegesen diktatórikus és féltékenykedő írta, soha nem maradnék ilyen pasi mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!