Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mitől válik számotokra egy lány különlegessé?
Mondhattok külső/belső tulajdonságokat is, amiket leginkabb megnéztek, megfigyeltek egy lányon. Pl nekem valamiert a fiúknál gyengém az, ha tudnak sütni-főzni, illetve fontos szempont az is, hogy ne legyenek tabuk es kölcsönösen el tudjunk beszélgetni akár lányos, akár fiús témákról is.
Nektek mi a legfontosabb, ami megfog egy lányban?
Most ez nem nagyon lesz hasznos, de nekem épp nem nagyon van ilyen, nagyon régen fogott meg bármi is valakiben.
24/F
Igen?
Nekem sokszor úgy tűnik, hogy a semmiről csacsognak csak
Nos, ez elég komplikált.
Számomra az a lány lesz különleges, aki tényleg megért engem, és ki tudja belőlem hozni azt amire más nem képes. Számos fontos, belső tulajdonságot tudnék mondani, hogy milyen ne legyen de a mi fontosabb azaz, hogy mik azok a tulajdonságok ami miatt talán azzá válna a szememben. Ilyen dolgok pl, hogy legyen intelligens, törődő, család centrikus, legyen velem megértő. Fontosnak tartom még, hogy meg lehessen vele beszélni a dolgokat, és nyitott legyen bizonyos jellegű gondolataimra. Igazából a különlegesség nem is igazán tulajdonságokból fakad hanem abból, hogy valakibe beleszeretsz, és csodásnak szinte majdnem hibátlannak látod, vagy legalábbis olyan személynek aki iránt azt tudod érezni, hogy te sose leszel annyira jó ember, mint ő vagy valami ilyesmi..
Belső:
- Ha érdeklem
- Ha igen hasonló az érdeklődési körünk (abszurd humor, sci-fi, utazás, sport, meg ilyenek)
- Ha nem sértődős
- Ha nem annyira önbizalomhiányos, hogy semmibe ne merjen belevágni
- Ha egyenes jellemű
Külső
- 180 centinél magasabb
- Sportos alakú
Most így ennyi jut eszembe.
24/F
Attól lesz különleges ha kíváncsi rám én is számítok neki, ő is érdeklődő, ha 2 lábbal áll a földön és nem egy elveszett lélek.
ÉS ezek a tényezők egyszerűnek tűnnek, de nagyon kevés van belőle.
Akkor mi jól el tudnánk beszélgetni kérdező :D
Én valamiért azt nézem meg, hogy hogyan öltözködnek, mennyire sminkelik magukat, egyéb apró dolgokat. Nekem imponál, hogyha nem túl kihívóan öltözködnek a lányok :) Sőt, hogyha család centrikus és van miről beszélgetni vele, van közös érdeklődési kör, stb... Akkor megütöttem a főnyereményt :D 19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!