Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szexkapcsolat hogy működik?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexkapcsolat hogy működik? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Olyan emberek válaszát várom aki nem párkapcsolatban élnek hanem csak összejárnak egy fix emberrel.

Milyen gyakran találkoztok?

Minden nap beszéltek?

Együtt aludtok?- ha nem hány órát vagytok együtt mielőtt hazamegy a másik?

Mi éreztek a másik iránt?

Hiányzik a másik ?

Szakítás után ex-el voltatok már ilyen helyzetben vagy csak olyan emberrel akivel meglett beszélve hogy sose jöttök össze?

2016. ápr. 12. 19:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ha otthon vagyok heti 1-2 alkalom. Mivel már másik városban élek, így van olyan hogy havonta csak 2 alkalom. Szóval ez elég változó.

Nem beszélünk minden nap, mivel neki párja van és családja így nem hívhatom bármikor.

Ugyanezért nem aludtam még vele, de szívesen aludnék ha kivitelezhető lenne.

Igazából valamennyire szeretem őt, és azt mondja ő is engem. Nem csak a szexről van szó köztünk hanem nagyon sok mindenről beszélgetünk is, de tisztában vagyok vele hogy párkapcsolatban sosem fogunk élni. De ez pont így jó. ha egyszer azt mondja hogy nem akarja folytatni elfogadom, ha én mondom azt hogy van valaki az életemben akkor ő is.

Igen néha hiányzik.

Egy exemmel voltam eddig egyszer szakítás után.

2016. ápr. 14. 14:54
 12/13 anonim ***** válasza:

Milyen gyakran találkoztok?

Mi sokszor láttuk egymást. Egyetemisták voltunk - más szak és évfolyam, de egy koliban laktunk.

Minden nap beszéltek?

Többnyire minden nap. Akkoriban (17 éve) jelentek meg (számomra) az első chat programok: pl. MSN, és volt az egyetemi hálón SSH, meg már e-mail is, de hagyott egy-két soros papírüzeneteket a szobámban is ("Este gyere át, várlak ám, de nagyon!" )- ezek voltak a kommunikációnk fő csatornái).

Együtt aludtok?- ha nem hány órát vagytok együtt mielőtt hazamegy a másik?

Néha igen - ha nem voltak szobatársak, mert hazamentek hétvégére, mi pedig maradtunk. Az volt a mennyország! Egyébként csak a 'lyukas órákat' használtuk ki. :)

Pl. ha ominózus szobatárs elment első órára, mi pedig úgy döntöttünk, h. nem megyünk...

Mi éreztek a másik iránt?

Ez egy lightos haverságból (folyosói ismeretségből) indult szexkapcsolat, majd több éjszakás, több hónapig tartó kaland volt.

Én 'menet közben', ahogy kezdtük egymást nem csak testileg, hanem agyilag is megismerni, beleszerettem. Bár ez akkor még nem esett le nekem, inkább örültem az 'izgi' helyzetnek, merthogy az egész a színfalak mögött zajlott. Pedig egy csomó ismerős emberrel voltunk körülvéve, de nem hiszem, h. bármit is észrevettek volna.

Hiányzik a másik?

Alig vártam az estéket, h. találkozzunk. 20 méterről is kívántam, 'forrt a vérem'....

Majd pár hónap után 'szakítottam' vele, mert nem szerettem, h. szinte csak a szexualitásra koncentrált a kapcsolatunk, h. csak arra kellek neki (bár ez így nagyon erős leírva). Ő meg azt mondta szomorkás szemmel, h. 'Olyan, mintha férj és feleség lennénk.'

Tényleg nagy volt az összhang addigra, de semmi jelét nem adta, hogy bekomolyítana. A párok - jó esetben -felvállalják a kapcsolatukat... lehet, h. ez Velünk is megtörtént volna, csak nem volt elég türelmem.

Közben meg iszonyatosan nyomult egy srác felvonultatva a romantika minden eszközét - és én megadtam magam, és őt választottam. (Most már bánom, mert a korábbi fiúval kellett volna a sz.kapcsolatunkat átalakítani, mert lelki társak is lettünk, de az időt kerekét már tudom visszaforgatni. De 'szép és okos' huszonévesként olyan bántónak, megalázónak érezem, h. nekem csak szexkapcsolat 'jut', h. bármilyen jó is volt, meg bármennyire is vonzódtam a sráchoz, nem tudtam folytatni.)

Szakítás után ex-el voltatok már ilyen helyzetben vagy csak olyan emberrel akivel meglett beszélve hogy sose jöttök össze?

Egyszer, még ez előtt (egy másik) ex-szemmel szexeltem a szakításunk után pár hónappal - nem kellett volna...

Sajnos mi az elején sem beszéltünk meg semmit a 'kapcsolatunk' tekintetében, csak jöttek a levélkék, történek az események.

(Egyszer 'lebuktunk' egy másik kollégista srác előtt, mikor ő ránk nyitott, és az ölében ülve (ruhában) talált bennünket a teakonyhában hajnal fél egykor, de (szerintem) nem szólt róla senkinek.)

2017. jan. 8. 12:26
 13/13 anonim válasza:

Ez mostani eset.

1 éve kavarok a pasival,az hogy mikor talalkozunk változó. Nem beszélünk mindennap altalaban ha talalkozni akar keres. Régebben többet beszéltünk. Mindig együtt alszunk. 3-4 eset volt amikor nem mert hajnalba ment dolgozni vagy épp olyan dolga akadt,de mindig szereti ugy alakítani hogy egyutt töltsük az egesz estet. Az elején semmit nem éreztem iránta csak kedveltem,ő nem mondott semmit mert nem kerdeztem,de egyszer mondta megpróbálta volna velem. Es tett is jelzőket felém ( akkor még Bp élt ) és 2 hetente járt haza akkor is én voltam az első dolga. Ezert nem alakult ki kapcsolat mert tavol volt nagyrészt

. Ez még az elején volt. Én kb 8-9 honapra rá szerelmes lettem belé ő pont hazaköltözött Pestről,gondoltam ideje előrébb helyeznünk a kapcsolatot. Rá 1 honapra elmondtam neki,ő nem biztatott semmivel csak ha szüneteltetni szeretnem megérti,de ő akar tovabbra is latni. Ez igy ment tovább saját káromra mert elegem lett hogy megmutatja milyen lehetne vele aztán masnap sehol. Véget vetettem a kapcsolatnak. Többször is,nem fogta fel. Volt búcsú tali is,aztan meg egy.. és továbbra is akar érzem rajta. Ezt azert irtam le hogy igazabol ezeknek a kapcsolatoknak hosszu távon semmi értelme mindegyiknek egy a vége. Szerelmes leszel es vagy viszonozzák vagy nem. És igazabol ha a masik is erez valamit akkor derül rá fény ha mar elvesztett végleg. De keson mert mar el akarod felejteni. Bonyolult. Nem éri meg belemenni max 2 hónapra

És azt nem kell mondanom mennyit szenvedtem azert mert beleszerettem

2020. febr. 25. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!