Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A kövér nők miért vannak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kövér nők miért vannak sokkal jobban lenézve, semmibevévé mint a kövér férfiak?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 12. 15:51
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
54%

Olyan világot élünk, ahol manapság egy nőtől kvázi elvárás, hogy igényes, ápolt, csinos legyen. Valamint motivált, a legtöbb férfi egy aktív, fitt nőre vágyik. A legtöbbször a kövérség és a lustaság között egyenlőséget tesznek.

De a magam részéről a nagyon nagyon elhízott férfiakra sem tekintek jó szemmel.

Számomra aki nagyon elhízik az Függő, csak éppen nem az alkoholtól, meg ilyen általános dologtól, hanem az ételtől.

Sosem választanék olyan párt, aki szenvedélybeteg, mert nem Teréz anyának születtem, hogy jó útra térítsem.

Egészséges utódokra vágyok. Mindegy, hogy női, vagy férfi elhízásról beszélünk.

ui: de tény, hogy nőknek nehezebben nézik el a "szebbik nem" ne legyen taszító.

NEM BÁNTOK SENKIT :) őszintén a véleményemet írom, aki túlsúllyal küzd azt tejes szívemből sajnálom.

2016. ápr. 12. 18:15
 12/20 anonim ***** válasza:
90%
Mert korcs világban élünk, korcs emberek közt. Ezért.
2016. ápr. 12. 18:28
 13/20 anonim ***** válasza:
44%
Gyerekek,miert nem fogytok le?De most komolyan,attol hogy azon lamentalsz hogy miert nem elfogadobbak a dagikkal szemben,ahelyett mar siman edzhetnel inkabb es lehetne no alakod.Regen dagadt voltam,utaltam,lefogytam,Ennyi:-))
2016. ápr. 12. 19:03
 14/20 anonim ***** válasza:

10-es

Nem, de én a társkeresési elvárásokról beszéltem, nem másról és azok viszont jóval nagyobbak a férfiak felé.

Amire te utaltál, az valóban valid, de nem ez a téma most.

2016. ápr. 12. 19:18
 15/20 anonim ***** válasza:

13-as jol irja mi lenne ha lennétek dagadtak?

Én is voltam de én tömeges fogtam nullszénhidràt sok fehérje,hús,tojàs sàrgàja nélkül,kókusz zsírban sütés kardió és tàdàm.

Ennyi.

2016. ápr. 12. 19:27
 16/20 anonim ***** válasza:
Mi lenne ha nem lennétek dagadtak akart lenni.
2016. ápr. 12. 19:32
 17/20 anonim ***** válasza:
14-es: oké, én valóban nem a társkeresési problémákra gondoltam. :) Köszönöm.
2016. ápr. 12. 19:53
 18/20 anonim ***** válasza:

Talán mert ők azok akik gondoskodóak egy családban. És ha magukról sem tudnak gondoskodni, akkor másról hogyan tudnának?! De védjétek csak őket a süketeléseitekkel!

Egy ducikedvelő

2016. ápr. 13. 08:32
 19/20 anonim ***** válasza:
A túrót vannak jobban lenézve. Még a kövér nő is gyönyörű királylánynak tarja magát, ami a főnyeremény szőke hercegért csorgatja a nyálát, és küld el olyan embert is, aki szóba állna vele, csak épp a királylánynak a mércéjét nem üti meg. Nem mellesleg a kövér nőket is elviszik, nem egyszer sportos férfiak. Gyakran látni ilyen párokat. Viszont kövér srácot fiteszcicával már annál ritkábban.
2016. ápr. 13. 12:12
 20/20 anonim ***** válasza:
Mert megérdemlik? Szemét, kétszínű, rosszindulatú, irígy k..rva a 90%-uk. Tudnék béven mesélni!!
2016. okt. 11. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!