Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy nem undorodott tőlem ebben a helyzetben? 18L
Múlthéten szakítottunk a barátommal, majdnem egy évig voltunk együtt. Hétvégén pedig a barátaim kitalálták, hogy menjünk ki Deákra iszogatni. Úgy voltam vele, hogy jót fog tenni egy kis kikapcsolódás. Azt hittem, már jól vagyok, kezdetben csak buliból ittam velük, aztán ez egyre átfordult szomorúságba, aminek az lett a vége, hogy egy egész üveg vodka+nem kevés bor lecsúszott. Úgy nőiesen széthánytam az agyam, közben hol bömböltem, mint egy óvodás, hol a szemét exemet szidtam...sose viselkedtem még ennyire alja módon, nagyon nem vagyok rá büszke. Az egyik haverom (aki egyszer még régebben mondta, hogy számára nincs annál gusztustalanabb ha egy lány részeg) viszont végig velem volt. Mindenki körülugrált, hozott vizet meg mittudomén, de ő egy mp-re sem mozdult melőlem. Fogta a hajam, simogatta a hátam, a kezében cipelt haza (ahhoz a haverhoz mentünk, aki a legközelebb lakott, rám való tekintettel..), akkor is összeszedett, amikor végighánytam az Andrássyt, majd már otthon, fél éjjel mellettem ült, borogatta a fejem meg nemtudom...persze ebből semmire nem emlékszem, a többiek mondták. Másnap bocsánatot kértem, mire csak azt mondta, hogy felejtsük el. Ez nekem tök fura volt, azután amit régebben mondott. És azóta is ugyanúgy viselkedik velem.
Az egyik bnőm szerint odavan értem, majd rosszul lett az aggodalomtól. Még kb. másfél éve egyszer lefeküdtünk. Bár ez itt aligha számít.
Ti mit gondoltok? Még mindig bánt ez az egész, de ez meg nem hagy nyugodni. Mindenki azt mondta, hogy nem egy aggódó CSAK barátként viselkedett..
Nem tudom mit kell rászállni a kiscsajra. 18 éves, most bulizza, dugja ki magát és ne legyen senki sem álszent közületek. Vagy mind ugyanezt csináltátok 18 évesen vagy ezt akartátok volna csinálni, ha népszerűek vagytok.
Azért ne idd le magad ilyen durván, okés?
van akinek már az az egy haverfarok becsúszása is visszataszító lehet a jövőben XDDDDDDDDDD
http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualitas..
Lol erre a kérdésre még emlékszem, én is kommenteltem :D
siralmas az az idegbeteg fröcsögés ami ott is ment a válaszolók részéről, néhánynál már a megkezdődő stroke-ot is gyanítani lehetett a válasza alapján, nem mintha nekik nem lenne mindegy kinek kicsoda kell, meg mi számára az elfogadható.. :D csak könnyen bele tudták élni magukat a kérdésbe a "lyányok":D
Szánalmas vagy, szégyelld magad, hogy összehánytad a várost és lány létedre hogy mertél piához nyúlni?? én ilyet soha nem tettem, én szent vagyok, el is ásnám magam a helyedben!!! ... Vicceltem! :) Csak látom, vannak itt olyanok, akik ezen vannak kiakadva, hogy mennyire alja módon viselkedtél. Mintha ilyen a történelemben még soha senkivel nem történt volna meg... Mintha tilos lenne kiengedni a gőzt olyan módon, ahogy éppen akkor jól esik neked! Tényleg nem szép látvány, amikor egy lány magából kifordulva okádja szét az utcát, de jahj, hagyjuk már az álszenteskedést! Ne gyakorin akarjuk már önmegtartóztatásra és illemre tanítani egymást úgy, hogy valami vaj mindenki füle mögött van...
A kérdésedre válaszolva: valószínűleg van annyira empatikus a srác, hogy megértette, hogy lelkileg eléggé taccson vagy és elfogadta, hogy szükséged volt legalább egy olyan alkalomra, amikor ordenáré módon kiengeded a gőzt. + sajnál téged. Ha nem is a történtek miatt (mert esetleg ő ebben a szakításban lehetőséget lát), de azért biztosan, mert rosszul érzed magad, megtört vagy, szomorú, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!