Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nektek nem lenne gyanús az ilyen?
Megismerkedtem egy férfival egy társkeresőn már lassan két hete,azóta minden nap,egész nap beszélünk viberen amikor ráérünk,jól elbeszélgetünk.. Egy hét után rá kérdeztem,hogy mi a vezeték neve? Nem árulta el azzal a címszóval,hogy találkozóig kell ennyi inkognitó.. Tőlem egy megyényire lakik.. Mit hitt ha megkérdezem a vezeték nevét akkor majd oda utazok és felkutatom az egész megyét miatta és zaklatni fogom? Ha rákérdeztem,hogy mikor ért véget az utolsó kapcsolata nem válaszolt rá,sőt mikor azt is megkérdeztem,hogy most van e párja akkor vissza kérdezett,hogy miért mi lenne ha lenne? Aztán pár perc után írta,hogy nincs,de érdekli mi lenne ha lenne párja..
Nem tudom nekem furának tűnik ez az egész,már lassan kezdtem azt hinni,hogy lehet a keresztneve se valós amivel regisztrált...
#10-es.
Most ennyire vagy naiv, v már tudod is mit fog válaszolni?
Ha érted!?
Voltál már ilyen oldalon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!