Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szinglik hány évesek vagytok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szinglik hány évesek vagytok?

Figyelt kérdés
Kort is
2016. ápr. 9. 12:32
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Azért engem zavarna ha 20évesen,fiatal korban nincs társam!

40felett már más a helyzet mikor már elvált az ember

2016. ápr. 9. 13:49
 12/23 anonim ***** válasza:

31f

Azert vagyok szingli, mert túl jo szívű vagyok.

2016. ápr. 9. 13:50
 13/23 anonim ***** válasza:

27F, bika

mert nem keresek senkit

2016. ápr. 9. 13:50
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

30/F

Alacsony vagyok, csúnya, kedves, udvarias, romantikus, nem különösebben gazdag. Tehát minden megvan bennem, ami taszítja a nőket.

2016. ápr. 9. 14:26
 15/23 anonim ***** válasza:

25F és bak.

Azért vagyok szingli, mert megégettem magam két évvel ezelőtt, elhagyott a nőm egy másik srácért és emellett rájöttem, hogy tök jól elvagyok egyedül nem hiányoznak a párkapcsolattal járó problémák, kötelezettségek.

Magán a csalódáson lelkileg már régen túl vagyok, sok nővel megismerkedtem azóta, mindenkihez szeretettel állok. Voltak kalandjaim és rövidebb kapcsolataim (maximum 2 hónap volt) és nagyon jól érzem magam szingliként, mivel magamnak élhetek. Ha valaki tényleg nagyon megtetszene és látnám azt, hogy jók lehetünk együtt hosszú távon is nyilván nem utasítanám el és feladnám minden további nélkül a szingli életmódot.

2016. ápr. 9. 14:52
 16/23 anonim ***** válasza:

28F.

Azért vagyok szingli, mert túl jó vagyok mindenkinek. :))

2016. ápr. 9. 14:55
 17/23 anonim ***** válasza:
26. Mert még nem vagyok túl teljesen az exemen, így egyelőre inkább hanyagolom a kapcsolatokat.
2016. ápr. 9. 15:25
 18/23 anonim ***** válasza:
26f miért kéne rosszul éreznie magát egyedül? én is elvagyok egyedül, volt is, lesz is vki majd, nem kell ezen görcsölni ennyire :)
2016. ápr. 9. 15:47
 19/23 anonim ***** válasza:

21N, oroszlán

Jelenleg nem igazán van időm ismerkedni, illetve a korosztályom nem igazán ért meg, valamint többségük nem hosszú kapcsolatra vágyik

2016. ápr. 9. 17:37
 20/23 anonim ***** válasza:
18, bika. Azért, mert nem vagyok se szép, se nőies.:D
2016. ápr. 9. 18:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!