Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi ez a külföldi pasi mánia?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a külföldi pasi mánia?

Figyelt kérdés
Napi legalább két kérdést olvasok angol, német, török, bolgár pasassal, hogy csak azt említsem, amikkel mostanában találkoztam.
2016. ápr. 9. 04:30
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
83%

#30: Ja, mert te aztán ismersz engem, azért írtál olyan dolgokat, amit... :) Nézz már kicsit magadba, mielőtt sárral dobálózol, te jöttél azzal, hogy én most egy jó külföldi-rossz magyar példa alapján a külföldi g*ecire vágyom. És még te jössz nekem azzal, hogy ki ismer, kit? Nem tudom kikezdte a személyeskedést, de igen az a kommented alapján, hálát adok az égnek, hogy ilyen pasi még nem került az utamba.

"dugjon téged, akinek 2 anyja van"

Édes Istenem, te rettentő módon el vagy tájolva. A stílus maga az ember, ezt már feljebb is bizonyítottad. Úgy csinálsz b*aszki, mintha én rád meg a te farkadra lennék szorulva. Szánalom vagy. Köszi, van aki engem dugjon, nem kellesz hozzá te. Ami azt illeti, ha az utolsó pasi lennél SEM, mert nem tudom elviselni a nagyképű, egoista embereket, akik azt hiszik ők a valakik és lekezelően beszélnek a másikkal, ráadásul személyeskednek.

Szóval csillapodj csak le, eddig sem volt problémám azzal, hogy kivel szexeljek és ezután sem lesz, tőled meg a farkadtól függetlenül. :) Inkább dugd te azt, akinek 2 anyja van. Pacsi.

2016. ápr. 9. 13:03
 32/44 anonim ***** válasza:
96%

Abban igaza van az ide író lányoknak, hogy a külföldiek általában udvariasabbak, nagylelkűbbek mint a magyarok.

Én szoktam bulizni járni, jött már oda magyar is, külföldi is, és amíg egy magyar pasival beszélgethetsz/táncolhatsz ismerkedhetsz 2 órán keresztül úgy, hogy ő maximum egy sört vesz magának közben (na jó abba még bele lehet inni nekünk is ..:)), addig egy külföldivel beszélsz 15-20 percet és meghív valamire, megkérdezi hogy szeretnél-e valamit, jól érzed-e magad. Kérdez, nem követel, nem akarja rögtön csak a számodat elkérni, először érdeklődik. Használja a kérem, köszönöm, szívesen szavakat. És itt most nem azon van a hangsúly hogy 'mert a külföldinek van pénze mindenkinek piát venni', hanem azon, hogy egyszerűen FIGYELMESEBB. Ja, és nem várja el hogy smároljatok/sz*pd le/menjetek el d*gni az este végén, csak azért mert ő megvett egy 1000 forintos koktéllal. Persze ez is 'csak' az én, és a barátaim pár éves tapasztalata alapján van, de szerintem észrevehető különbség van.

2016. ápr. 9. 13:24
 33/44 anonim ***** válasza:
0%
Itt is kiderült, lányok, hogy ti bizony baromira nem ismeritek magatokat. Egyáltalán nem igénylitek az udvarlást, a romantika pedig kifejezetten taszít titeket. Egy külfölditől persze jólesik mindez, de ő bármit csinálhat, kelleni fog nektek, mert külföldi. Viszont ha a barátzónában szétnéznétek, rájönnétek, hogy a magyar srácok között is nagyon sok rendes, udvarias, romantikus akad, csak ők nem kellenek a kutyának sem.
2016. ápr. 9. 14:08
 34/44 anonim ***** válasza:
95%

Miért nem tudjátok felfogni, hogy nekünk is nehéz a párkeresés?

Nincs 'barátzóna', akik a fiú BARÁTAIM azok azért a barátaim mert egyikünk se akar többet. Nem egynek van barátnője is, és vagyunk annyira őszinték egymással, hogy tudjuk, hogy nem véletlenül nem járunk.

Persze, ha egy pasi akit kifejezetten csúnyának vagy nyominak látok elkezd udvarolni, az nem fog tetszeni. De aki tetszik attól nagyon szívesen veszem... Ha meg egy pasi csak olyan 'átlag' az én szememben (=nem nézem meg az utcán magamtól, de nem csúnya, igényes, ápolt, kedves, intelligens, humoros) akkor nagyon-nagyon sokat tud rajta dobni az, hogy esetleg udvarias, előzékeny, és tud UDVAROLNI.

Az a baj, hogy ti azt hiszitek, hogy csak a ronda, nyomorék, esélytelen, megkeseredett pasik tudnak normálisak lenni, pedig ez nagyon nem így van.

2016. ápr. 9. 14:32
 35/44 anonim ***** válasza:
95%

#33: Mint ahogy az is kiderült, hogy itt egyesek (köztük te is!) nem tudnak szöveget értelmezni, sem olvasni, mert nem egy lány írta le, hogy igen is szeretik az udvarlást, a figyelmességet, a romantikát. Ezt jó magam is kb 5x írtam le és ha nem gond, akkor engedd meg, hogy jobban ismerjem magamat, mint pl te engem :)

Azt is leírtam, hogy barátnőim között is akadnak szép számmal olyanok, akiknek erre VAN igényük, ám még sem kapják meg, mert.... Na mindegy, ha számotokra egyszerűbb azt hajtogatni fejvesztve, hogy már pedig egyik lánynak sem kell a romantika, se az udvarlás, hát akkor hajrá, így még annyi esélyetek sem lesz csajt szerezni, de ez már nem a mi gondunk lesz. Az se jó, ha az ember lánya leírja, neki mi a jó, mert itt úgy is mindig mindenki, mindent jobban tud.

2016. ápr. 9. 14:32
 36/44 anonim ***** válasza:
8%
Van nekik sok $$$$$$$$$$$$$$$$$$ és hosszú 8=====3
2016. ápr. 9. 18:11
 37/44 anonim ***** válasza:
0%

31-es

Egy apró, pici tetű vagy, semmi több.

Nem fogok ilyennel leállni vitatkozni. Bocs. Pacsi.

2016. ápr. 9. 18:18
 38/44 anonim ***** válasza:
0%

"Mint ahogy az is kiderült, hogy itt egyesek (köztük te is!) nem tudnak szöveget értelmezni, sem olvasni, mert nem egy lány írta le, hogy igen is szeretik az udvarlást, a figyelmességet, a romantikát."

Tudok szöveget értelmezni, és meg is értettem, csak nagyon jól tudom, hogy mindez hazugság.

2016. ápr. 9. 20:02
 39/44 anonim ***** válasza:
93%
#38: Jól van persze, ismerj jobban engem, mint én sajat magam. Köszi :)
2016. ápr. 10. 01:46
 40/44 anonim ***** válasza:
0%
Tapasztalatból mondom. Rengeteg lánytól hallottam már, hogy neki egy udvarias, kedves, romantikus férfi kell, a külső másodlagos, stb. Kivétel nélkül mindig mindegyikükről kiderült, hogy hazudtak. Egyszerűen nem létezik olyan lány, akinek tényleg ilyen pasi kellene, legalábbis Magyarországon biztosan nem.
2016. ápr. 10. 08:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!