Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A masik fel jarasi stilusa mennyire befolyasolja, hogy mennyire tetszik nektek?
Bocs, hogy idepofatlankodom, de ha valaki nagyon rugozva jar, az gaz? :D mert en cikinek erzem, es ezen a talpbetet nem segit.
23N
Nem hülye kérdés, még egy dal is szól erről...
"...a nézését meg a járását, csípőjének a ringását..."
Én rugózva járok, néha cikiznek is miatta, de ezzel nem tudok mit kezdeni.
Egy ismerősöm barátnője mintha sántítana, hát valljuk be őszintén, mínusz pont.
Szerintem egyáltalán nem hülye kérdés. És nagyon tükrözi az ember személyiségét. Én nagyon érzékeny vagyok pl. erre, tökéletesen visszaadja magát az embert. Sajnos futottam már bele egy idegbeteg agresszív baromba, olyan is volt a "járási" stílusa ami kezdettől fogva nagyon zavart. A kezeit iszonyatosan lóbálta, olyan szinten, hogy úgy nézett ki, mint egy duracell nyuszi. A lábmozgása meg mint egy nagymedvéé. Borzalmasan taszító... Ha pedig elmentünk mondjuk egy étterembe, akkor az asztalhoz is úgy ült le, és állt fel, mint egy tahó.. Az asztalnak nekiment, a széket mindig úgy húzta ki, hogy csikorgott hangosan a padlón mindenki odakapta a fejét, amikor leült és felállt az asztaltól a poharamból az innivalót mindig kilötykölte, iszonyatosan neveletlen és semmi "finomság" nem volt benne. Egy borzalom az egész úgy ahogy van... Azelőtt is mindig néztem a mozgást is és figyeltem erre, de akkor valahogy "engedtem", kár volt...
Egy jó stílusérzékű és jó mozgású kellemes férfi aranyat ér! Nem tudom vannak-e ilyenek, mostanában nem nézegetem. De biztos nagyon kevés :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!