Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent ha így néz egy férfi? Jót vagy rosszat jelent?
Figyelt kérdés
Pár hete szemezünk.Elég nagy távból kb 15-20méter. Én is szoktam nézni ő mit ténykedik ő is,hogy én és ha elkapjuk egymás tekintetét akkor úgy marad és mereven bámuljuk egymást ő sosem néz el én szoktam fél perc után kb mert iszonyatosan kalimpálni kezd a szívem olyan érzés mintha egy oroszlán nézne rám én meg mint egy gazella vele szemben..mint mikor észreveszi az áldozatát az oroszlán és a gazella is őt és farkasszemet néznek..2016. ápr. 8. 12:25
1/13 anonim válasza:
megakar enni,mert az oroszlán szereti a gezalle húsát
2/13 90-ben született F.. válasza:
Ez azt jelenti, hogy
a) nincs önbizalma odamenni hozzád
b) nem tetszel neki annyira, hogy odamenjen hozzád
kivéve ha olyan szituban szemeztek, ahol nem tud odamenni.
3/13 A kérdező kommentje:
mindketten dolgozunk,két külön üzletben de átlátunk teljesen az üvegeken. csak nem tudom,hogy miért néz..nem tűnik önbizalom hiányos férfinak (aztán kitudja)mindenesetre én nem vagyok elég merész ahhoz,hogy tovább lépjek ezen ha nem látok tőle erre utaló jeleket
2016. ápr. 8. 12:45
4/13 anonim válasza:
Lehet csak az üvegen van valami piszok. Erre nem gondoltál?
5/13 anonim válasza:
Légyszi, tegyél már rendet az állatkertben:)
Most akkor oroszlán, gazella, farkas, vagy minden állat felfalja a szemével a másikat?:)
6/13 anonim válasza:
Az kétségtelen, hogy tetszel neki.
7/13 anonim válasza:
Bármit jelenthet :)
Lehet tetszel neki
Lehet nem, és azért néz, hogy mit nézel
Lehet pszichopata és ilyenkor fantáziál róla, hogyan kínozna meg
Lehet nem is téged néz
10/13 anonim válasza:
Vigyázz, amíg bámulod, nehogy lopjanak a boltból!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!