Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki, mit választana a 2 lehetôség közül?
Amelyiket szeretem, bakker. Nem a kislányomnak lesz a férje, hanem nekem.
Nyilván így leírva az első tűnik jobb választásnak, de ezer és egy dologtól függ még a döntés. Alapvetően azt kell mondjam, ha ez a kérdés felmerült, akkor leginkább egyiket sem kéne erőltetni.
Ez egy valós élethelyzet?
Mert akkor az lenne a kérdésem, hogy a pics*ba lehet, hogy valaki megkéri a kezét a leányzónak (általában ezt nem 1 hét után szokás), úgy hogy mellette képben van egy másik fazon, akinek meg van lakása, és ő kevesebbet foglalkozik velük...
Abszurd, akkor melyiket tartja szeretőként, és melyik a "párja"
Amúgy ha a második nem foglalkozik se a nő-vel se annak gyerekével, csak lakása van, akkor abban mi a szimpatikus, csak a saját keco...
Van egy lányom, úgyhogy érintettként válaszolok.
Olyan társat választottam, akivel boldog vagyok, jól érzem magam, igazi társam, mindent meg tudunk beszélni, egyezik az értékrendünk, az életstílusunk. Emellett jól kijönnek a lányommal. De ez a szempont csak azután lépett életbe, hogy a kettőnk kapcsolata elég stabilnak bizonyult.
A kezem nem kérte meg (nem is fontos számomra, nem ez határozza meg a kapcsolatot), lakása sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!