Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most engem próba elé állít az élet? Le vagyok fagyva.
Figyelt kérdés
Régre nyúlik vissza a történetünk az ex-barátommal. Szerelem volt. Nagyon nagy. Még mindig él benne, és bennem is. Pár hónapja beszéltünk utoljára, bevalotta, hogy még mindig érez irántam. Tudja, hogy ezzel én is így vagyok. De a családomat soha nem tenném kockára és nem adnám fel senkiért. Az érzéseimet irányába viszont SAJNOS nem tudom irányítani.
Időközben családom lett. Nemrég kaptam egy fülest, hogy az utcánk végében akar házat venni Ő. Míg messze lakott, addig könnyebb volt, de ha minden nap látom, és...én azt nem bírom ki.
Nem tudja, hogy a közelben lennék, ha megvenné a házat. Írtam neki, hogy beszélnünk kell.
Mit tegyek, mit tanácsoltok? Hogy a fenébe felejtsem el? Teljesen lesokkolódtam, azóta ezen jár az agyam mióta tudom. :-(
2016. ápr. 5. 13:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!