Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kezelnetek ezt?
Teljesen jók a megérzéseid! Jogosan félsz, akinek nincs gyereke nyilván szivesebben van olyannal akinek szintén nincs. Ez a jellemző. Az meg hogy folyton telefonálnak hát nálam kiverné a biztosítékot és megkérném hogy fejezze be.
Az viszont hogy elmondta szerintem dícséretes, nem titkolózik.
Hogy én mit tennék? Talán beszélnék vele hogy döntse el mit akar, ha téged akkor szakítsa meg vele a kapcsolatot.
De igazából itt szerintem csak kivárhatsz, sosem tudhatod mikor gondolja meg magát egy gyermektelen nő miatt... Sajnálom de ez a helyzet...
Eloszor is beszelnek a parommal a helyedben, h dontse el, mit akar, m ez nem helyes, h az exevel nosztalgiazik, mikozben mar veled van.
Szerintem az, h van egy gyereked, nem igazan mervado, m az en tapasztalatom szerint a ferfiak szivesebben vannak olyan novel, akinek mar van gyereke, m az nem nyaggatja oket a csaladalapitas miatt.
Masreszt pedig, ha az exszel mar 2-szer megprobaltak es nem mukodott, akkor az kesobb sem fog mukodni, teljesen mindegy, h van-e gyerek, vagy nincs.
Okkal mondta el. Gondolom most nem akar pofára ejteni, főleg így elváltál miatta, és gyerek is van.
De a szíve máshoz húzza.
A helyedben elkezdenék albérletre gyűjteni, ez nem lesz hosszú életű kapcsolat.
Ha egy picit is realista a párod, akkor nem kezd neki harmadikra olyan kapcsolatnak, ami már bebizonyosodott hogy nem működik.
Az a bizalom jele, hogy mindezt elmondja Neked, ha nem Ő keresi az Exét, akkor szerintem ebben nincs kivetnivaló.
Ha nem történt valami olyan az Ex életben ami miatt a párod korábban megszakította a kapcsolatot, vagyis nem volt olyan külső körülmény ami miatt szakítottak, akkor nem fog visszatáncolni, mert egy férfi előre akar haladni nem a "levetett gönceit" szedegetni.
38F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!