Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kezelnetek ezt?

Figyelt kérdés
Paron este mondta el hogy rendszeresen beszél az exével! És a lány szeretné vele újra kezdeni! Már 2szer megprobálták és nem müködöt! Mi még csak 2 hónappja vagyunk együtt de nagyon sok küzdelem árán lehetünk egy pár (férjnél voltam)! Most kicsit veszélyeztetve érzem magam hisz ezzel a nővel sokkal szabadabb lenne az élete es talán egyszerűbb is (van gyermekem)!
2016. ápr. 5. 10:39
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Te nem nagyon tudsz mit csinálni és nem is kéne. Max. leülni a pároddal beszélni, hogy mit akar most valójában döntse el és vagy zárja le a múltat vagy pedig ne szívasson téged.
2016. ápr. 5. 10:43
 2/10 anonim ***** válasza:

Teljesen jók a megérzéseid! Jogosan félsz, akinek nincs gyereke nyilván szivesebben van olyannal akinek szintén nincs. Ez a jellemző. Az meg hogy folyton telefonálnak hát nálam kiverné a biztosítékot és megkérném hogy fejezze be.

Az viszont hogy elmondta szerintem dícséretes, nem titkolózik.

Hogy én mit tennék? Talán beszélnék vele hogy döntse el mit akar, ha téged akkor szakítsa meg vele a kapcsolatot.

De igazából itt szerintem csak kivárhatsz, sosem tudhatod mikor gondolja meg magát egy gyermektelen nő miatt... Sajnálom de ez a helyzet...

2016. ápr. 5. 11:06
 3/10 A kérdező kommentje:
Neten üzengetnek és elvileg mindig a nő ír rá! Ez add kis reményt higy elmondta és a valasz elvileg az hogy neki már nem kell a nő! De igen ez hogy itt van a gyermekem, viszon jó a kapcsolatuk és azt mondja megszerete őt is nagyon és amugy is családot szeretne már! Amugy nagyon sokat valtozot miota itt vagyunk, elötünk minden hétvége a bulizásról szól a lerészegedésről most meg nem lehet kirobantani se itthonról! Itt élünk vele! Ezért van remény is de a félsz az sokkal nagyobb :(
2016. ápr. 5. 11:11
 4/10 anonim ***** válasza:

Eloszor is beszelnek a parommal a helyedben, h dontse el, mit akar, m ez nem helyes, h az exevel nosztalgiazik, mikozben mar veled van.

Szerintem az, h van egy gyereked, nem igazan mervado, m az en tapasztalatom szerint a ferfiak szivesebben vannak olyan novel, akinek mar van gyereke, m az nem nyaggatja oket a csaladalapitas miatt.

Masreszt pedig, ha az exszel mar 2-szer megprobaltak es nem mukodott, akkor az kesobb sem fog mukodni, teljesen mindegy, h van-e gyerek, vagy nincs.

2016. ápr. 5. 11:11
 5/10 anonim ***** válasza:

Okkal mondta el. Gondolom most nem akar pofára ejteni, főleg így elváltál miatta, és gyerek is van.

De a szíve máshoz húzza.

A helyedben elkezdenék albérletre gyűjteni, ez nem lesz hosszú életű kapcsolat.

2016. ápr. 5. 11:12
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek! Tudom ezt vele kéne megbeszélni de ha tegyük fel vissza menne egy alkalomra hozzá azt nem fogja nekem úgy sem bevalani föleg ha velem is szeretne lenni!
2016. ápr. 5. 11:14
 7/10 A kérdező kommentje:
De ha feljön megegyszer ez a tema megkerdezem tőle hogy szeretne e vele még bármilyen kapcsolatban lenni! Töbször veszeltúnk arról hogy mit erez irántam mit szól hogy itt van egy gyerek is ez a tèma akkor is volt mikor még a ferjemmel éltem!a válasz mindig az hogy rám várt engem akar és örök kenyerem van itt!!!
2016. ápr. 5. 11:17
 8/10 A kérdező kommentje:
Csak akkor igen miert nem mondja meg ah exnek hogy ne is kerese! Mert jó nem muszály haraggal elválni de azert 1-2 hetente se kéne beszélni föleg hogy a nő még akar valamit! Rám is írt az exem hogy bánja hogy így alakult de én megmondtam neki hogy nálam semmi esélye.és azt a páromnak is elmondtam még az nap nem rá napokra hetekre!
2016. ápr. 5. 11:19
 9/10 anonim ***** válasza:
Érdekes a párod, hogy tudja akar valamit exe és nem koptatja le... Ez szemétség exxel szemben is, mert bátorításnak veheti valljuk be jogosan.
2016. ápr. 5. 11:43
 10/10 anonim ***** válasza:

Ha egy picit is realista a párod, akkor nem kezd neki harmadikra olyan kapcsolatnak, ami már bebizonyosodott hogy nem működik.

Az a bizalom jele, hogy mindezt elmondja Neked, ha nem Ő keresi az Exét, akkor szerintem ebben nincs kivetnivaló.

Ha nem történt valami olyan az Ex életben ami miatt a párod korábban megszakította a kapcsolatot, vagyis nem volt olyan külső körülmény ami miatt szakítottak, akkor nem fog visszatáncolni, mert egy férfi előre akar haladni nem a "levetett gönceit" szedegetni.

38F

2016. ápr. 5. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!