Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet fura kérdés, de mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet fura kérdés, de mikor párt választotok, szoktatok érdeklődni a másik családjának jellemző betegségeiről?

Figyelt kérdés

Pl. jellemző a lány családjában a mellrák, a srác családjában a korai halálozás szív- és érrendszeri bajok miatt?

Elviekben logikus volna olyan választani, akinek a családi kórelőzménye jobb.

Meglehet sokkal jobbat teszel ezzel a leendő gyerekeidnek, mintha gazdag, magas vagy netán okos párt választanál és ma már megvannak hozzá a technikai lehetőségek is.

2016. ápr. 4. 22:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Jó, de honnan tudod meg előre a genetikai hátterét? Ahhoz meg kell ismerned, kikérdezni, ez meg ismerkedés előtt eléggé fura lenne....

Persze, döntenek magasság, cipő, öltözék, hajstílus, stb. alapján is, de az rögtön látható.

2016. ápr. 5. 16:02
 12/14 anonim ***** válasza:

Egy párkapcsolatnak megvan a maga normális menete. Ismerkedés, járás, összeköltözés, családalapítás...

Minden fázisnak megvan a maga szempontrendszere. Az ismerkedésnél pl. az, hogy egyáltalán tudjak vonzódni hozzá, mert lehet akármilyen is a családi anamnézise, ha az alap vonzalom nincs meg. Az együtt járás során kibuknak a személyiségbeli, értékrendbeli különbségek, itt már szerepe lehet az anyagiaknak is (nagyon eltérő egzisztenciális háttérrel és igényekkel esélyes, hogy konfliktusok alakulnak ki az anyagiak miatt).

Amíg két ember nem jut el oda, hogy egyáltalán eldöntsék, hogy családot alapítanak, a genetikai háttér fel sem merül!

Én erről akkor kérdeztem meg először a párom, amikor már a közös gyermekünket vártam...

2016. ápr. 5. 16:54
 13/14 anonim ***** válasza:
Igen, igaz, senki sem tagadhatja le, hogy amikor családalapítás a téma, akkor ezek a kérdések nem merülnek fel. A kérdés kiírást én úgy értelmeztem, hogy mikor egy kapcsolat elkezdődik, akkor van-e ennek létjogosultsága. Szerintem erre kezdetben aligha derül fény, különben ebből elég nagy konfliktusok lehetnek.
2016. ápr. 5. 18:29
 14/14 anonim ***** válasza:
Engem az érdekel a páromnak van-e valami baja. A gyerekeket utálom, ez nem játszik. Mindenki aszerint választ ahogy akar.
2024. aug. 22. 08:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!