Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért így állnak hozzám a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért így állnak hozzám a férfiak? Miért néznek ilyennek?

Figyelt kérdés

Életemben kb 3 pasi próbálkozott normálisan, úgy értem, ők akartak tőlem rendes párkapcsolatot.

Egyébként kb naponta megtalálnak pasik, hogy mennyiért feküdnék le velük, az utcán rám kiabálnak, hogy "k...va", hasonlók. Volt, hogy vártam a buszt, beállt a megállóba egy pasi kocsival, kérdezte hogy merre van xy város, közben elővette a farkát és verni kezdte miközben mosolyogva nézett rám.....

A külsőm egyáltalán nem ad okot erre, az esetek 95%-ában fekete farmer + bő pulcsi vagy teljesen sima szabású egyszínű vagy zenekaros póló van rajtam, meg tornacsuka, a maradék 5%-ban pedig valami szoknya, soha nem túl rövid... Abszolút nem sminkelek, nem hordok kiegészítőket egy vékony fekete fonott "cérna" karkötőn kívül..

Szégyenlős vagyok, nem nézek senkire csak bújok valami könyvet ha megyek valahova a városban, szóval se nem mutogatom magam, se a kisugárzásom nem olyan "csábító"..

Akkor miért viselkednek így velem a pasik? :/

Valaki tapasztal hasonlót?

21/l

2016. ápr. 4. 14:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem túlzol egy kicsit? Vannak bőven parasztok közöttünk, férfiak között, no de hogy napi szinten mindig betaláljanak téged akármerre jársz, ráadásul egyből lek#rváznak, meg a farkát csóvája a pubi a kocsiban, az már kicsit kamugyanús.
2016. ápr. 4. 16:31
 12/13 anonim ***** válasza:

Egyszerűen csak tahókkal futottál össze... azok meg kb. minden nőneműnél elkezdik ezt a műsort (füttyentgetés, "megb.nálak" meg "jó a csöcsöd"-jellegű "udvarlás", le akart taperolni a buszon stb.). Most lehet mondani, hogy jaj, biztos azért, mert nem mondasz igazat magadról, mert amúgy mégiscsak úgy nézel/úgy állsz/nem olyan a ruhád/szerénykedsz, mert amúgy gyönyörű vagy...

Én is kapok csomó ilyen beszólást. Jó, nekem nagyok a melleim, de összesen ennyi... de nem pakolom ki őket, nem hordok nagyon kihívó ruhákat, kövér is vagyok, az arcom max. átlagos, a sminkem irodai stílusú minimális, nem ilyen útszéli, és én is inkább szorongok az utcán, és inkább lehorgasztpm a fejem, nemhogy még jeleket küldenék bárki felém jövőnek...

2016. ápr. 4. 16:46
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Lehet pont azért találnak be, mert szürke kisegér vagy. Egy határozott, karizmatikus lány, még ha túl kihívó is, úgy elküldi ezeket a bús pecsába, hogy még hallgatni is fáj. Az áldozatok ritkán a népszerű lányok, inkább pont azok, akikre nem figyel senki, egyedül vannak, és ahhoz is gyávák, hogy megvédjék magukat. A viselkedésed és kisugárzásod valószínűleg azt sugallja, hogy téged nyugodtan lehet zaklatni, mert nem mersz ellenállni.

24L

2016. ápr. 4. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!