Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Örülne az ajándéknak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Örülne az ajándéknak?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam, mivel nemsokára itt a névnapja a barátomnak, hogy veszek neki egy inget, ugyan is sokszor látok rajta és gondolom örülne neki:)

Sztetek?Vagy vmi más?1 hónapja vagyunk együtt:)

Nagyon megköszönném az értelmes válaszokat:)

2010. ápr. 5. 15:41
 1/6 anonim ***** válasza:

ha használ ingeket, akkor tökéletes választás.

arra figyelj hogy mintásakat hord-e vagy egyszínűeket... Ja?! és az anyaga jóféle legyen, nemám ananászt izzad bele :)

2010. ápr. 5. 15:43
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi az értelmes választ:)
2010. ápr. 5. 15:46
 3/6 anonim ***** válasza:
Jó ötlet lesz, amúgy sem az számít, hogy mit adsz neki, hanem hogy, hogyan. Valami tavaszias világosabb inget válasz neki valami jófélét. + Vegyél egy pezsgőt estére és jól hűtsd le és várd az ágyban fehérneműben + köntösben és mond meg neki hogy "bontsd ki az ajándékodat drágám" 26/f
2010. ápr. 5. 17:08
 4/6 anonim ***** válasza:
egy hónapja vannak együtt!!! szerintem ez még korai lenne...
2010. ápr. 5. 17:20
 5/6 anonim ***** válasza:
Bocsi nem néztem, azt az 1 hónapot, de ha már voltatok együtt akkor nyugodtan megteheted. Ha még nem akkor döntsd el te hogy mikor jön a szex.
2010. ápr. 5. 17:29
 6/6 A kérdező kommentje:
Még nem voltunk együtt,de nagyon köszönöm a válaszokat:)
2010. ápr. 6. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!