Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg eltűntek mára az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg eltűntek mára az érzelmes, érzékenyebb, romantikus típusú pasik?

Figyelt kérdés

Tényleg nincsen ma már olyan pasi, akinek nemcsak 1 plázacica, vagy csupán egy szexparter kéne, szerelmi kapcsolat néven?

Hanem aki olyan kapcsolatra vágyik, ahol a felek teljes lelkitársai is egymásnak?

Akinek nemcsak az számítana 1 kapcsolatban, h mikor lesz szex, meg csak a kúlsőségek érdekelnék, hanem az is, h lelkileg is összeillő legyen a 2 ember?

Kíváncsi lennék, h hol vannak az ilyen pasik...? És főleg a fiatallabb korosztályra gondolok elsőorban, merthgy köztük igazán ritka ilyet találni...

Szerintetek?

Esetleg van itt ilyen?

18/L :)

2010. ápr. 5. 14:08
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Szia!

Én nem vagyok túlzottan romantikus, de viszont nem a sexre hajtok (pedig lenne alkalmam most is összejárni valakivel, de ez engem érzelem nélkül nem vonz...), amolyan arany középút... De ilyen lányt nem találok Pesten, akinek ne csak a külsőségek és CSAK a sex számítana... 23F

2010. ápr. 5. 15:38
 22/30 A kérdező kommentje:

15:38-nak: Hát ezek szerint pedig vannak. Én is közéjük tartozom:)

Nem azt mondom, h nem számít a külső, mert fontos, de számomra nem az a meghatározó...:)

De viszont én meg ilyen pasit nem találok sajna Pesten:(

2010. ápr. 5. 15:45
 23/30 anonim ***** válasza:
ha írnál esetleg magadról pár dolgot (érdeklődési kör stb) több esélyed lenne:D
2010. ápr. 5. 16:54
 24/30 anonim ***** válasza:
15:09-es vagyok! Azt nem irtam hozzá hogy egy link pasi miatt hagyott el! nem is ez lenne a legrosszabb, hanem az hogy meg akartam kérni a kezét és titokban készítettem el a gyűrűjét! És most itt állok egy gyűrűvel nő nélkül egyedül és foggalmam sincs mit tegyek! De kezdem elhinni hogy a csajok a bunkó pasikra buknak! És nagyon kevés az olyan lány akinél már a romantika számít vagy az odafigyelés!! Természetesen tisztelet a kivételnek!!
2010. ápr. 5. 17:39
 25/30 A kérdező kommentje:

17:37-esnek, azaz a 15:09esnek: Hát saját gyűrűt is készítettél?? Nahát ez nagyon szép...nagyon kevés pasi van manapság így, hogy ilyesmit csinál...és odafigyel a másikra, meg hasonlók...

És az a legnagyobb gond, h az ilyen romantikus, és érzelmes embereket, a sors mindig olyannal, hozza össze, aki csak kihasználja őket...

De amúgy én nagyon szívesen ismerkednék ilyen fiúval:)

2010. ápr. 5. 17:49
 26/30 anonim ***** válasza:
:) nem saját gyűrűt készítettem hanem a 2 év lefolyása alatt kikérdeztem hogy milyet is szeretne, aztán míg aludt a gyűrűs ujján lévő gyűrűt megmértem majd az adatokkal elmentem egy ékszerészhez és mire kész lett a gyűrűje el is hagyott!!! :S Ez van!! Én is szivesen megismerkednék akár veled is csak messze vagy tőllem nagyon! Én Debrecentől 60 Km-re lakom te pedig pesten! Kicsit nagy táv, sajna!:(
2010. ápr. 5. 18:41
 27/30 A kérdező kommentje:
18:41esnek: :D Igen értem már, mert rájöttem mután írtam a saját gyűrűs dolgot...gondoltam, h lehet, h félreértelmeztem...:) De ez is nagyon szép dolog volt tőled.
2010. ápr. 6. 16:00
 28/30 Fingkirály ***** válasza:
én meg az első vagyok (még április 5-e 14:15ről), akinek írtál vissza. Köszike :) na, annyira nem is laksz messzire, nem 300, csak 220 kilométerre :)
2010. ápr. 14. 01:01
 29/30 anonim ***** válasza:
Szia:)26 éves komoly ,romantikus pasi megfelelne neked?:) Nekem eddig csak ilyen normalis komoly kapcsolataim voltak.Lenne kedved megismerni?emailbe?:)
2010. júl. 21. 22:38
 30/30 brokenbone ***** válasza:
18 évesen milyen kis tapasztalt vagy.nem kéne mindet kipróbálni :D
2014. szept. 18. 22:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!