Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg eltűntek mára az érzelmes, érzékenyebb, romantikus típusú pasik?
Tényleg nincsen ma már olyan pasi, akinek nemcsak 1 plázacica, vagy csupán egy szexparter kéne, szerelmi kapcsolat néven?
Hanem aki olyan kapcsolatra vágyik, ahol a felek teljes lelkitársai is egymásnak?
Akinek nemcsak az számítana 1 kapcsolatban, h mikor lesz szex, meg csak a kúlsőségek érdekelnék, hanem az is, h lelkileg is összeillő legyen a 2 ember?
Kíváncsi lennék, h hol vannak az ilyen pasik...? És főleg a fiatallabb korosztályra gondolok elsőorban, merthgy köztük igazán ritka ilyet találni...
Szerintetek?
Esetleg van itt ilyen?
18/L :)
Szia!
Én nem vagyok túlzottan romantikus, de viszont nem a sexre hajtok (pedig lenne alkalmam most is összejárni valakivel, de ez engem érzelem nélkül nem vonz...), amolyan arany középút... De ilyen lányt nem találok Pesten, akinek ne csak a külsőségek és CSAK a sex számítana... 23F
15:38-nak: Hát ezek szerint pedig vannak. Én is közéjük tartozom:)
Nem azt mondom, h nem számít a külső, mert fontos, de számomra nem az a meghatározó...:)
De viszont én meg ilyen pasit nem találok sajna Pesten:(
17:37-esnek, azaz a 15:09esnek: Hát saját gyűrűt is készítettél?? Nahát ez nagyon szép...nagyon kevés pasi van manapság így, hogy ilyesmit csinál...és odafigyel a másikra, meg hasonlók...
És az a legnagyobb gond, h az ilyen romantikus, és érzelmes embereket, a sors mindig olyannal, hozza össze, aki csak kihasználja őket...
De amúgy én nagyon szívesen ismerkednék ilyen fiúval:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!