Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg eltűntek mára az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg eltűntek mára az érzelmes, érzékenyebb, romantikus típusú pasik?

Figyelt kérdés

Tényleg nincsen ma már olyan pasi, akinek nemcsak 1 plázacica, vagy csupán egy szexparter kéne, szerelmi kapcsolat néven?

Hanem aki olyan kapcsolatra vágyik, ahol a felek teljes lelkitársai is egymásnak?

Akinek nemcsak az számítana 1 kapcsolatban, h mikor lesz szex, meg csak a kúlsőségek érdekelnék, hanem az is, h lelkileg is összeillő legyen a 2 ember?

Kíváncsi lennék, h hol vannak az ilyen pasik...? És főleg a fiatallabb korosztályra gondolok elsőorban, merthgy köztük igazán ritka ilyet találni...

Szerintetek?

Esetleg van itt ilyen?

18/L :)

2010. ápr. 5. 14:08
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

Ne keresd a regénybe, romantikus filmbe illő szerelmet, mert nem létezik! Soha nem is volt. Elhiheted nekem, hogy régen is éppen annyira szexközpontúak voltak a pasik, mint most. A nők túl sok romantikus filmet néznek és elvárják, hogy a férfiak az életben is lehozzák a csillagokat. A valóság nem így működik.

A lelkitársaknak (ha létezik egyáltalán ilyen) is meg kell küzdeni a kapcsolatért ugyanúgy, mint másoknak.

2010. ápr. 5. 14:22
 12/30 anonim ***** válasza:
hát, én is magamra ismertem, 17F, Győr, Sopron.
 13/30 anonim ***** válasza:

"mlg káromkodni se káromkodom előtte."

ENnek van bármi értelme? Mert én abban látnám meg a lelkitársamat, aki előtt nem fogom vissza magamat semmilyen téren. Szóval ez inkább fordítva sült el szerintem. De egy 15 éves kislánynak biztos bejön, hogy milyen romantikus gezstus.

14/30 anonim ***** válasza:
46%

14:22

Ez a lényeg. Ha azt akarod, hogy komoly kapcoslatodl egyen, akkor nem lesz. Ha mulatozol, és valakiben több fantáziát látsz, akkor majd együtt lesztek több ideig, talán egymásba is szerettek. Ez így egészséges. AKi azt gondolja, hogy majd csak úgy simán jön a "lelkitársa", és ezértm inden lányban ezt látja, aki kicsit is komolyabban áll egy kapcsolathoz, annak akkora bukás lesz az összes kapcoslata, hogy beszarás.

2010. ápr. 5. 14:25
 15/30 anonim válasza:
Az én párom kifejezetten romantikus típus:D néha még én is meglepődök, és mondogatja h én vagyok élete szerelme, meg h nálam jobban még soha nem szeretett senkit, meg h egyszer megkéri a kezem:d és én bármikor hozzámennék:d L/17
2010. ápr. 5. 14:36
 16/30 A kérdező kommentje:

14:20-asnak: Gratulálok! Jó látni, h vanak még ilyen pasik. De mondjuk a lelki társ dolog nem csak abból űll ám, h miket ajándékozol neki, de szép gesztusok:)

Az első 14:22-esnek:

Nem regénybe illő, meg filmben látott margaságokról beszéltem...Mert az tudom, h a legtöbb ilyen dolog, amiket a filmekben mutogatnak, meg hasonlók, a való életben nincsenek!!

És azt is tudom, h a szex is nagyon fontos része a kapcsolatnak, nem mondtam, h nem!

És nem arról van itt szó, h lehozza a csilagokat értem, vagy ilyesmi, nem ilyeneket várok el, hanem odafigyelést, kedvességet, 1szóval szeretet!!!

Erről van csak szó!

És te meg hidd el nekem, h létezik olyan, h lelki társ, csak az erre való szükséglet, és lelki háttér kevés emerben van meg!

2010. ápr. 5. 14:37
 17/30 anonim ***** válasza:
én 21 éves férfi vagyok! És szerintem romantikus típus! Barátnőmnek verseket küldtem esténként! Virágokkal leptem meg, volt valentin napon este gyertyafény mellett adtam át neki az ajándékát, reggelit készítettem neki és a végén elhagyott egy olan indokkal hogy unalmas volt a kapcsolatunk!! :S ugyhogy szreintem részben ezért is kevés az ilyen pasi!
2010. ápr. 5. 15:09
 18/30 A kérdező kommentje:

15:09-nek: Hát sajnálom...nem tudm, mi lehette a gondja a csjnak:( De csak azt nem értem, h miért nem azokat a lányokat hozza össze a sors az ilyen fiúval, akik értékelnék mindazt, amit értük tesz...

Én nem tudnám elképzelni, hogy ne háláljam meg és ne értékeljem mindazt, amit kapok ha ilyen barátom lenne...

2010. ápr. 5. 15:17
 19/30 A kérdező kommentje:
kommentem 2. sorának a végéről lemaradt 1 nem:)
2010. ápr. 5. 15:18
 20/30 A kérdező kommentje:
kész..tiszta hülye vagyok...nem kell a nem amit írtam :D XD
2010. ápr. 5. 15:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!